Kasapta Korkunç Cinayet: 'Kokuyorsun' Diyen İş Arkadaşını Öldürdü

Kağıthane'de bir kasapta çalışan 19 yaşındaki Ferhat R., kendisine 'Sen kokuyorsun, diğer tarafta çalış' diyen Afgan iş arkadaşını kalbinden bıçakladı.

13.07.2021-11:32 - (Son Güncelleme: 13.07.2021-12:17)

Geçtiğimiz perşembe günü saat 11.00 sularında Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde edinilen bilgilere göre semtteki bir sokakta bulunan kasapta çalışan 19 yaşında olan Afganistan uyruklu Morad Nader, Afganistanlı iş arkadaşları Resul M. ve Ferhat R. (19) ile çalışmaya başladı.

'SEN KOKUYORSUN, DİĞER TARAFTA ÇALIŞ'

Söz konusu gençler ellerindeki bıçaklar ile etleri doğradığı sırada Morad Nader yanında çalışan arkadaşı Ferhat R.'ye, 'Sen kokuyorsun, diğer tarafta çalış' dedi. Bu söze sinirlenen Ferhat R. ile de Nader arasında kavga çıktı.

GÜVENLİK KAMERASI KAYITTAYDI

Ortalığın bir anda karışmış olduğu olayda eline bıçak geçiren Ferhat R. Nader'i kalbinden bıçakladı. Ağır bir şekilde yaralanan Nader, iş arkadaşları tarafından iş yerinden çıkartılarak araçla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Hemen ameliyata alınan genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Söz konusu dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, çalışanlar bıçakla et doğruyor. İkili arasında tartışma çıkıyor ve yine ikili arasında kavga başlıyor. Kavga sırasında katil zanlısı şahıs arkadaşını bıçaklıyor. Yaralı genç iş arkadaşları tarafından iş yerinden çıkartılıyor.

TUTUKLANDI

Hastane polisinin bilgi vermesi üzerine harekete geçen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay ile ilgili çalışma başlattı. Ölen gencin arkadaşı Resul M.'nin ifadesine başvuran polis ekipleri, Morad Nader'in aynı iş yerinde çalıştıkları sırada et doğrayan diğer arkadaşı Ferhat R. tarafından çıkan kavgadan bıçaklandığı bilgisine ulaştı. Bunun sonucunda da Ferhat R. Kağıthane polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Hastanede sağlık kontrolünden geçirilmesinin sonrasında emniyete götürülen Ferhat R.'nin burada ifadesi alınarak adli işlemi yapıldı. Arkadaşını bıçakladığını itiraf eden Ferhat R. emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda kullanılan bıçak ise polis ekipleri tarafından muhafaza altına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal