Kasaba Doktoru dizisi Uluçınar Hastanesi nerede, gerçekte var mı?

Kasaba Doktoru isimli dizide yer alan Uluçınar hastanesi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Hastanenin gerçekte var olup olmadığını merak edenler 'Kasaba Doktoru dizisi Uluçınar Hastanesi nerede, gerçekte var mı?' sorusuna yanıt arıyor.

22.04.2022-20:30 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-20:30) Kasaba Doktoru dizisi Uluçınar Hastanesi nerede, gerçekte var mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Kasaba Doktoru'nun dizi seti, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Çekimleri İstanbul'da sürdürülen dizinin görüntülerinde yer alan Uluçınar Hastanesi'nin nerede olduğu ve gerçekte var olup olmadığı da merak ediliyor. Peki, Kasaba Doktoru dizisi Uluçınar Hastanesi nerede, gerçekte var mı?

Kasaba Doktoru

Başrollerinde Ozan Akbaba, Vildan Atasever, Sinan Albayrak gibi isimlerin yer aldığı TRT 1'in sevilen yeni dizilerinden Kasaba Doktoru dizisinde babasını kaybeden Ömer Özen, doktor olmaya karar verir ve eğitimini tamamladıktan sonra yine alanında başarılı cerrah Hakan Aydıner ile merkeze uzak bir belde hastanesinde yolları kesişir.

Kasaba Doktoru

Uluçınar Hastanesi nerede, gerçekte var mı?

Güney Kore yapımı olan Dr. Romantic isimli dizden uyarlanan Kasaba Doktoru Kasaba Doktoru dizinde olayların geçtiği Uluçınar Hastanesi, nerede olduğuna dair henüz net bir bir bilgiye ulaşılamadı. Dizide kullanılan hastanenin kurgusal olarak var olduğu biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal