Kasaba Doktoru Bora kimdir? Özgün Karaman'ın hayatı ve rol aldığı yapımlar

Yeni dizi 'Kasaba Doktoru' TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Dizinin konusu oldukça yoğun ilgi gördü. Birbirinden ünlü oyuncunun rol aldığı dizi de Bora karakterine hayat veren kişinin aslında kim olduğu merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Özgün Karaman kimdir? Özgür Karaman'ın rol aldığı diziler nelerdir? İşte detaylar.

08.04.2022-21:13 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-21:14) Kasaba Doktoru Bora kimdir? Özgün Karaman'ın hayatı ve rol aldığı yapımlar

Yeni dizi 'Kasaba Doktoru' nda Bora karakterine hayat veren Özgün Karaman'ın hayatını izleyiciler merak etmektedirler.

Özgün Karaman kimdir?

15 Ocak 1988 tarihinde Kocaeli'nde dünyaya gözlerini açmıştır. Kocaeli Üniversitesinde Jeoloji Mühendisliği bölümünü okuyarak yüksek öğrenim eğitimini tamamlamıştır. Oyuncu, spora ilgi duymaktadır. Basketbol ve tenis oynamaktadır. Üniversite yıllarında oyunculuğa merak duymuş ve oyunculuk hakkında eğitimler almıştır.

2010 yılında 'Çakıl Taşları' dizisi ile ilk kez ekranlara çıkmıştır. Daha sonra 'Darısı Başımıza' adlı dizide rol alarak Cem karakterine hayat vermiş ve adını böylelikle duyurmayı başarmıştır. 

Umutsuz Ev Kadınları, Baba Candır, Mihrap Yerinde gibi  projelerde yer almıştır. Son olarak Show Tv ekranlarında gelen herkesin severek izlediği 'Kuzey Yıldızı: İlk Aşk' dizisinde Ömer karakterine hayat vermişti.

Özgün Karaman, 1.81 cm boyunda ve 77 kiloya sahiptir. Yakışıklı oyuncu oğlak burcudur.

Özgün Karaman'ın rol aldığı projeler

Çakıl Taşları (2010- Cenker)

Elde Var Hayat Sınav (2011- Caner)

Umutsuz Ev Kadınları (2011-2013- Arda)

Baba Candır (2016- Emrecan)

Darısı Başımıza (2018- Cem)

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk (Ömer)  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal