Kaş Dolgusu

Dolgu nasıl uygulanmalıdır? Yenilenmesi gerekir mi? Bu soruların tüm yanıtlarını ve uygulama ile alakalı tüm gelişmeleri sizin için derledik! Haberimize göz atarak estetik alanındaki son gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

15.06.2020-17:14 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-17:13) Kaş Dolgusu

Kaş dolgusu kişilerin simalarında muhteşem bir gençleşme yaratıyor. Bu harika tasarım ile cildinize yeni biri gençlik dokunuşunda bulunabilirsiniz.

Kaş Dolgusu Nasıl Yapılır?

Kaş dolgusu yapımının temel amacı kaşlarda meydana gelen düşüklüklerin cerrahi operasyon olmadan kaldırılmasıdır. Bu düşüklükler cildi olduğundan çok daha yaşlı göstermektedir. Ciltte daha genç bir izlenimin elde edilmesi için harika bir fırsat elde edebilirsiniz. Kaş dolgusu genel manada şakaklar ile kaş arasında bulunan boşluk üzerinde uygulanıyor. Uygulamanın hemen sonrasında etki kendini gösterecektir. Operasyonun net sonucunu görmeniz için direkt olarak 1 haftalık bir süre geçmelidir. Bu şekilde dolgu tam manası ile oturacaktır.

Kaş Dolgusu Alerjen Midir?

Kaş dolgusu kapsamında kullanılan unsurların gerekli olan tüm dermatolojik testlerden geçirilmiş olması gerekiyor. Bu alanda konunun uzmanlarından yardım almanın sizin için çok daha verimli olacağını da bilmeniz gerekmektedir. kaş dolgusu yapımının hemen öncesinde uzmanınıza herhangi bir özel alerji durumunuz varsa bunu da bildirmek sizin sorumluluğunuzdadır. Bu şekilde alerjik bünyelere uygun olan içeriklerin kullanımı da mümkündür!

Kaş Dolgusunun Bütünleyici İşlemleri

Kaş dolgusunun çok daha verimli bir biçimde sonuç vermesi için gözaltı torbalarının da olabildiğince tedavi edilmesi gerekiri. Bu alanda ışık dolgusu en net sonucu veren harika seçeneklerden bir tanesidir. Siz de kaş dolgusunun daha bütüncül ve net bir ifade sunması için harika bir fırsat elde edeceksiniz. Gözaltlarına yapılan ışık dolgusu ile genetik olarak bulunan morlukların ve çöküklüklerin dahi büyük oranda tedavi edilmesi mümkün kılınmaktadır. Siz de kaş dolgusu ile alakalı gerekli olan işlemleri sadece uzmanlardan almalısınız. Cilt ile alakalı yapılan tüm işlemlerde sadece alanında uzman olan ekipler ile iş birliği kurulmalıdır.

Kaş Dolgusu Kalıcı Mıdır?

Kaş dolgusu kalıcı değildir. Belirli aralıklar ile ihtiyacınız olan doza uygun olarak yenilenmesi gerekiyor.

• Kaş dolgusu 1 senelik ya da 6 aylık aralıklar ile yenilenmelidir.

• Bu süre size yapılan dolgunun kalıcılığına göre değişim gösterecektir.

• Dolgu ile alakalı olarak ihtiyaç dahilinde yenilenebilir olma özelliği aslında büyük bir avantajdır.

• Kişilerin kesinlikle memnun kaldıkları ve kalmadıkları hususları uzmanlarına ileterek bir sonraki uygulamada bu tür detaylara dikkat etmeleri istenmektedir.

Bu hususlar kapsamında oldukça dikkatli adım atılmalıdır. Hem kişinin istekleri hem de uzmanın doğru yol olarak gösterdiği hususlar hakkında bilgi sahibi olmalısınız. kaş dolgusu sayesinde harika bir verimliliğin elde edilmesi için muntazam bir alt yapı oluşturulmalıdır. Sadece kişilerin isteklerine uygun bir biçimde uygulama yapıldığı zaman tıbbi olarak sorunlar çıkabilir. Her iki unsurun da göz önünde bulundurulması gerekir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal