Kartepe’de Telesiyej Arızalandı: Soğuğa Dayanamayanlar Metrelerce Yükseklikten Aşağıya Atladı!

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde tatilciler arızalanan telesiyejde mahsur kaldı. Havanın soğukluğuna dayanamayan vatandaşlar telesiyejden aşağıya atladı.

09.02.2022-17:47 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-18:03)

Olay, öğle saatlerinde Samanlı Dağları’nın zirvesinde bulunan Kartepe Kayak Merkezi’nde meydana geldi. Tatilcilerin bindiği telesiyej, Geyik alanı mevkiinde arızalanarak durdu. Arızanın çözülmesini bekleyen vatandaşlar, soğuk havaya dayanamayarak telesiyejden aşağı kendilerini bıraktılar. 

Kartepe’de kayak merkezine gelen tatilciler bindikleri telesiyejde mahsur kaldı. Mahsur kaldığını sosyal medya hesabından duyuran bir vatandaş ‘Donduk. İnsanlar telesiyejden aşağıya atlamaya başladılar. Çok kötü durumdayız, üşüyoruz" diye yardım istedi, bir diğer kişi ise "Çok üşüyoruz. Az önce arkadaşım aşağıya atladı’ ifadelerini kullandı. 

TATİLCİLER KENDİLERİNİ KARIN ÜZERİNE ATTILAR 

Kartepe Kayak Merkezi’ndeki telesiyejin arızalanması sonucu vatandaşlar, teknik arızanın çözülmesini bekledi. Soğuk havada oldukları yerde daha fazla bekleyemeyen tatilciler karların üzerine kendilerini attı. Daha sonra vatandaşlar snowboardla aşağı doğru indi. Telesiyejde meydana gelen teknik arıza yarım saat sonrasında çözüldü. 


SORUN YARIM SAAT SONRA ÇÖZÜLDÜ

Tatilciler, telesiyejde mahsur kaldıkları ve aşağıya atladıkları anları sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Söz konusu duruma ilişkin otel yöneticilerinden yapılan açıklamada, elektrik kesintilerinin yaşanması nedeniyle telesiyejlerin kendini kilitlediğini dile getirdi. Yapılan çalışmalar sonucunda telesiyej sorunu yaklaşık olarak yarım saat sonra çözüldü. 

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Telesiyejde mahsur kalan tatilciler, yaşadıkları anları sosyal medya hesapları üzerinden paylaştılar. Paylaşım yapan vatandaşlardan biri, ‘Telesiyejler 1 saattir çalışmıyor. Şu an donduk. İnsanlar telesiyejden aşağıya atlamaya başladılar. Çok kötü durumdayız, üşüyoruz. Birazdan hipotermiye gireceğiz’ ifadelerini kullandı. 

Başka bir mahsur kalan vatandaş ise ‘Geyik alanı pistinde mahsur kaldık. Yaklaşık 45 dakikadır buradayız. Çok üşüyoruz. Az önce arkadaşım aşağıya atladı’ şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal