Ünlü şarkıcı irem derici, kartepe'de düzenlenen bir festivalde sahne aldı. şarkı arasında hayranlarına söyledikleri ile tepki çeken derici'nin görüntülerinin ardından kocaeli büyükşehir belediyesi, ünlü şarkıcı ile bir daha çalışmayacaklarını açıkladı.
İrem derici, geçtiğimiz günler kocaeli'nin kayak merkezi karatepe'de düzenlenen festivalde hayranları ile bir araya gelerek popüler şarkılarını seslendirdi.
18 ocak’ta sahne alan irem derici, 'kalbimin tek sahibine' adlı parçasını seslendirirken sarf ettiği sözler konser alanındakiler tarafından kayıt altına alındı.
Derici'nin 'burada olamayan melekler g...mü yesin' sözleri sosyal medyada büyük tepki toplarken kocaeli büyükşehir belediyesi'nden de bir açıklama geldi.
İrem derici ile bir daha çalışmayacaklarını duyuran kocaeli büyükşehir belediyesi, açıklamasında 'geniş katılımlı festival başarıyla tamamlanmış, organizasyonu düzenleyen belediyelerimizden kaynaklanan olumsuz hiçbir olay yaşanmamıştır.
Organizasyonda sahne alan sanatçılardan biri olan irem derici'nin konser sırasında doğaçlama olarak yaptığı konuşmalar, kamuoyu ve belediyemiz tarafından tepkiyle karşılanmıştır.
İrem derici'nin sarf ettiği sözler sadece kendisini bağlamaktadır. kocaeli büyükşehir belediyesi olarak; halkımızın milli ve manevi değerlerini aşağılayıcı şekildeki bu sözlerden dolayı şarkıcı irem derici'yi şiddetle kınıyoruz. bundan sonra düzenleyeceğimiz hiçbir organizasyonda kendisine yer verilmeyeceğini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.' ifadelerini kullandı.