Kartal’da Tam Kapanmanın Ardından Kumarhanede Ceza Yağdı

Kartal’da bir kumarhaneye baskın yapıldı. Koronavirüs mücadelesi kapsamında tam kapanma sürecinin başlamasının ardından kumar oynandığı ihbarı üzerine belirlenen adrese baskın gerçekleştirildi. 9 kişiye 37 bin 702 lira para cezası kesildi, ruhsatsız olan iş yeri ise mühürledi.

30.04.2021-17:59 - (Son Güncelleme: 30.04.2021-18:00) Kartal’da Tam Kapanmanın Ardından Kumarhanede Ceza Yağdı

Olay, dün gece saatlerinde İstanbul’un Kartal ilçesinde Topselvi Mahallesi’nde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, sokağa çıkma kısıtlamasında bir kıraathanede kumar oynatıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. 

 37 BİN 702 LİRA PARA CEZASI KESİLDİ 

Gelen ihbar üzerine adrese baskın gerçekleştiren ekipler, 9 kişininsokağa çıkma kısıtlaması ile maske ve sosyal mesafe kurallarını görmzden gelerek kumar oynadığını belirledi. Yapılan baskının ardından içeride bulunan 9 kişiye ‘Kumar Oynamaktan’ ve Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. Maddesine istinaden toplamda 37 bin 702 lira para cezası kesildi. 

BELİRLENEN İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ 

Diğer yandan, işletme sahibine ise ‘Kumar Oynamaya Yer ve İmkân Sağlama’ suçundan adli işlem yapılırken, ruhsatsız olduğu belirlenen iş yeri ise mühürlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal