Kartal'da Mobilya Atölyesinde Yangın: 1 Ölü!

Kartal'da mobilya atölyesinde yaşanan yangında, 1 kişi yaşamını yitirirken dumandan etkilenen 5 kişi de hastaneye sevk edildi.

19.11.2019-11:13 - (Son Güncelleme: 19.11.2019-11:18)

Kartal'da mobilya atölyesinde yaşanan yangında, 1 kişi yaşamını yitirirken dumandan etkilenen 5 kişi de hastaneye sevk edildi.

Kartal'da Topselvi Mahallesi Saraykapısı Sokak'taki 6 katlı binanın bodrum katındaki mobilya atölyesinde, bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın meydana geldi. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri gönderildi.

İtfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek yangını söndürdü. Dumandan etkilenen ve polis ekiplerinin yardımıyla dışarı çıkarılan 6 kişi ise ambulanslara Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan 6 kişiden 1'i yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken 2'sinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu anlaşıldı. Nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemelerini sona erdirdiği olay yerinde, polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal