Kartal’da araç ortalığı savaş alanına çevirdi: Çok sayıda yaralı var

İstanbul Kartal’da aşırı hızla seyreden hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonrasında bariyerlere, ardından da park halindeki taksiye çarptı. Kaza sonucunda 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

27.02.2024-09:13 - (Son Güncelleme: 27.02.2024-17:18)

İstanbul’un Kartal ilçesinde aşırı hız yapan bir sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi. Sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucunda bariyerlere ardından da park halindeki taksiye çarpan araç 1’i ağır olmak üzere 4 kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Olay, Hürriyet Mahallesi D100 Karayolu Ankara istikametinde bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Ankara istikametinde seyir halinde olan 34 AJ 9630 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Abdulsamet Gödek'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda araç, refüjdeki bariyerlere çarptı ve ardından park halindeki 34 TBB 13 plakalı ticari taksiye çarptı. Olayın hemen ardından polis, itfaiye ve Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Çok sayıda yaralı var

Kazada, hafif ticari aracın sürücüsü Abdulsamet Gödek, yanında bulunan bir yolcu ve taksi dışında bulunan 2 taksi sürücüsü yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ticari araç sürücüsü Abdulsamet Gödek'in durumunun ağır olduğu belirlendi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki bir hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle D100 Karayolu Ankara istikametinde trafik akışı kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yol bakım ekipleri, kırılan bariyerleri ve araçlardan fırlayan parçaları temizledi. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı, böylece D100 Ankara istikametinde trafik akışı normale döndü.

Kartal Kaza

Kazayla ilgili konuşan Sedat Uğur, "2 şoför araç değişimine giderken ATM'ye para yatırmaya geldi. Aracımız güvenli bölgede beton zemindeyken tam aracımıza binerken araba üstümüze geldi, ne olduğunu göremedik. Doblo'da 2 kişi vardı. Büyük ihtimalle alkollüydüler. Şişeler arabanın altında. Adam kendi canının derdini bırakmış, şişelerin derdine düşmüş. 2'si ambulansla gitti, biri ağır yaralıydı. Biz de kafamızı cama vurduk. Biz de ambulansla hastaneye gideceğiz." sözlerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal