Karşıdan Karşıya Geçmeye Çalışan Kadın Minibüsün Altında Kalarak Hayatını Kaybetti!

Batmanda meydana gelen olayda, karşıdan karşıya geçmeye çalışan genç kadına son sürat gelen hafif ticari araç çarptı.

05.11.2021-11:47 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-12:04) Karşıdan Karşıya Geçmeye Çalışan Kadın Minibüsün Altında Kalarak Hayatını Kaybetti!

Son dakika bilgilerine göre, Batman'da yaşanan olayda 2 kızını bebek arabası ile karşıdan karşıya geçirmek isteyen kadına hafif ticari araç çarptı. Çarpanın etkisi ile Songül Şengül ( 26) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Batman'da sabah saatlerinde yaşanan olay Demokrasi Bulvarı'nda meydana geldi. Bebek arabasına bindirdiği çocukları ile karşıdan karşıya geçmeye çalışan üçüncü çocuğuna hamile Songül Şengül'e  hafif ticari araç çarptı. Aracın altında ezilen Songül Şengül hayatını kaybetti. Çarpmaya saniyeler kala bebek arabasını ileri iten Songül Şengül, küçük kızları Esma(3) ve Gamze'yi (2) kurtardı.



AİLESİ OLAY YERİNDE PERİŞAN OLDU

Kaza haberini alan Songül Şengül'ün yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların sakinleştirmeye çalıştığı acılı aile, kahroldu. Genç kadına çarpan sürücü ise polis tarafından gözaltına alındı.

BATMAN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNLEMLERİ SIKILAŞTIRIYOR

Batman İl Emniyet Müdür Köroğlu Kıraç olay yerinde acılı aileyi teselli ederken verdiği talimatlar ile birlikte kazanın yaşandığı yola üst geçit, refüj ve korkuluklar yapılmasını istedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal