Karşı Yola Geçip Park Halindeki Otomobillere Çarptı

Çekmeköy'de, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü karşı şeride geçerek park halindeki araca çarptı.

04.03.2020-11:26 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-11:16)

Olay, Çekmeköy Cumhuriyet Mahallesi Şile otoyolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir sürücü, otoyol üzerinde seyir halindeyken aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeride geçti.

Otomobil, karşı yola geçmesinin ardından park halindeki iki araca çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazaya sebebiyet veren araç sürücüsü ve park halindeki aracın içerisinde bulunan bir sürücü yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan kişileri çevredeki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. 

Kaza nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapatılırken, kazaya karışan araçların çekilmesi ile birlikte trafik normale döndü.

"HIZLI GELİRKEN REFÜJDEN YAN YOLA SIÇRADI"

Kazaya şahit olan Ozan Aksu, "Gürültülü bir ses geldi, dışarı çıktık. Baktığımızda kaza olmuş. Araç hızlı gelirken hızını alamayarak refüjden yan yola sıçradı. Park halinde olan 2 araca çarptı daha sonra ambulans geldi. Kazaya karışan arabada baba oğul vardı. Oğlu yaralıydı. Park halinde olan araçta da kişi yaralandı. Ambulans ile Hastaneye kaldırıldı." dedi.

Kaza anı ise çevredeki güvenlik kamerasıyla kayıt altına alındı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal