06.02.2021-14:47 (Son Güncelleme:06.02.2021-14:47)


1

İlginç olay, Bursa Osmangazi'de Kükürtlü Caddesi’nde kısıtlama saatlerinde gerçekleşti.



2

Öğrenilen bilgiye göre Kükürtlü Caddesi’nde arabalarıyla hareket halinde olan Bursalılar, caddenin orta yerinde genç bir kızın hareketsiz bir halde yattığını fark etti.



3

Vatandaşlar yerde yatan genç kızın yanına giderek, karnına saplı olan bıçağı görünce durumu 112 ekipleri ile emniyete bildirdi.



4

Bu esnada yaralı olan genç kız, iki yankesicinin kendisinden para istediklerini fakat vermeyince kendisini bıçakladıklarını dile getirdi.



5

KARNINA SAPLI BIÇAKLA HASTANEYE KALDIRILDI

KARNINA SAPLI BIÇAKLA HASTANEYE KALDIRILDI

Kükürtlü Caddesi'ne giden sağlık personelleri, adının Melek Ç. (18) olduğu tespit edilen genç kızı, karnına saplanan bıçak ile sedyeye aldı.



6

Melek Ç.'ye sağlık ekipleri ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra genç kız Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati riski olmayan genç kız orada ifade verdiği emniyet güçlerine olayın gerçek yüzünü itiraf etti.



7

Yetiştirme Yurdu’nda kaldığı ortaya çıkan 18 yaşındaki Melek, bunalımda olduğu için yurttan kaçtığı ve kendisini bıçakladığını itiraf etti.



8

Diğer taraftan Melek Ç.’nin daha öncesinde de altı defa intihara kalkıştığı ortaya çıktı. Durumla ilgili polislerin soruşturması devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR