Kargolar bugün çalışıyor mu? Arefe günü kargolar çalışıyor mu? Kargolar bayramda teslimat yapar mı?

Kurban Bayramı'na saatler kala öncesinde arefe günü için çalışma saatleri kafaları karıştırdı. Resmi tatillerde kamu, kurum ve kuruluşların yanı sıra özel sektörlerde tatil yaparken kargo hizmetinin çalışıp çalışmadığı ise merak konusu oldu. Arefe günü kargolar çalışıyor mu, çalışma saatleri kaçtır? İşte detaylar...

08.07.2022-09:35 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-09:35) Kargolar bugün çalışıyor mu? Arefe günü kargolar çalışıyor mu? Kargolar bayramda teslimat yapar mı?

8 Temmuz 2022 gününe denk gelen arefe bazı yerler için tatil kabul edilirken kargolar içinde bu durum geçerli mi soruları sıklıkla sorulmaya başlandı. Kargo firmalarında işi olanlar kargoların bayramda ve arefe günü çalışma saatlerini araştırmaya başladı. 2022 Kurban Bayramı ve arefe günü PTT ve kargolar açık mı, teslimat yapılıyor mu? 

Arefe günü kargolar çalışıyor mu, tatil mi? 

Kurban Bayramı'nın arefe günü kargo firmaları yarım gün izin kullanırken bazı ile tam gün açık ya da tam gün kapalı da olabilir. 

Kurban Bayramı'nda kargolar açık mı?

Geçtiğimiz bayramlarda kargo şirketleri bayram içerisinde hizmet vermezken bu sene de nasıl olacağı merak konusu oldu. Gelen bilgiler üzerine 2022 Kurban Bayramı tatili boyunca kargolar kapalı olacaktır. Fakat bu durum kargo firmalarına göre değişiklik göstermesinden kaynaklı olarak aranarak bilgi alınması tavsiye ediliyor. 

Arefe günü kargolar çalışıyor mu?

Kargo dağıtımı ne zaman yapılacak? 

Kurban Bayramı'nda tatil yapacak olan kargo firmaları da 9-10-11-12 Temmuz 2022 tarihlerinde kargo dağıtımı yapmayacaktır. Kargo ile ilgili tüm işlemler tatil bitimi yani 13 Temmuz da hizmet verilmeye kaldığı yerden devam edecektir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal