Kargo bekleyen vatandaşlar merak ediyor: Kargolar Pazartesi günü açık mı? 8 Nisan Pazartesi kargolar kapalı mı?

Kargoların bayram tatilinde açık olup olmadığı sorusu kargo gönderecek veya kargo alacak olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 9 gün sürecek Ramazan Bayramı tatili boyunca kapalı olacak yerler belli oldu. Peki Kargolar Pazartesi günü açık mı? 8 Nisan Pazartesi kargolar kapalı mı? İşte detaylar…

06.04.2024-11:43 - (Son Güncelleme: 06.04.2024-11:43)

Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle başladı. Bayram tatili boyunca kapalı olacak olan kamu kurum ve kuruluşları merak edilen konular arasında yer alıyor. Kargo gönderecek veya alacak olan vatandaşlar ise 8 Nisan Pazartesi günü kargoların açık mı yoksa kapalı mı olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Kargolar Pazartesi günü açık mı? 8 Nisan Pazartesi kargolar kapalı mı?

Kargolar Pazartesi günü açık mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte Ramazan Bayramı tatili kamu çalışanları için 9 güne çıkarıldı.

Kargo bekleyen vatandaşlar merak ediyor: Kargolar Pazartesi günü açık mı? 8 Nisan Pazartesi kargolar kapalı mı?

Bu kapsamda, özel kargo şirketleri hizmet vermeye devam edecek ancak PTT kargo ve şubeleri, devlet kurumu olmaları sebebiyle 8-9 Nisan tarihlerinde kapalı olacak. Kargo teslimatı hakkında bayram öncesinde bilgi almak isteyenler, kargo firmalarının müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirler.

8 Nisan 2024 Pazartesi günü kargolar kapalı olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal