Kardeşlerim yeni sezonda devam edecek mi? Kardeşlerim 3. sezonda devam edecek mi? Sezon finali tarihi ne zaman?

Türkiye'nin sevilen kanalı ATV ekranlarına gelen beğenilen dizi 'Kardeşlerim' 3.sezona devam edilip edilmeyeceği iddiası izleyenleri merak ettirdi. Kardeşlerim dizisi sezon finali ne zaman? Kardeşlerim final mi yapıyor? İşte ayrıntılar.

15.05.2022-19:55 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-19:55) Kardeşlerim yeni sezonda devam edecek mi? Kardeşlerim 3. sezonda devam edecek mi? Sezon finali tarihi ne zaman?

ATV ekranlarının sevilen dizisi 'Kardeşlerim' 14 Mayıs tarihinde 52.bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin final yapacağı iddiası sosyal medyada gezinirken izleyiciler bu duruma şimdiden çok üzüldüler. Bu sezon Kardeşlerim 'de birçok oyuncu diziye veda etti ve senaryoda bazı değişikler yaşandı. Hal böyle olunca herkesin aklına 3.sezonun olup olmayacağı geldi.

Kardeşlerim ne zaman final yapıyor?

Beğenilen dizi 'Kardeşlerim 'de 2.sezon ekranlara veda edeceği, dizinin final yapacağı iddiası gündeme oturdu.

Kardeşlerim

Son bölümde neler yaşanıldı?

Ömer ve Asiye'ye zor anlar yaşatan Harika, kümeste kalmaya devam etmektedir. Akif ise şirketin borçlarını nasıl ödeyeceğini kara kara düşünürken bir yandan da Suzan'ı cezaevinden kurtarma peşindedir.

Orhan ile Gönül arasında önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Kümese gelen sürpriz bir misafir herkesi şoka uğratır. Eren kardeşleri ile ilgili zor bir karar alırken Harika da hayatı ile ilgili bir karar alması gerekir.

Kardeşlerim 3.sezon olacak mı?

Mayıs ayının sonlarına doğru 'Kardeşlerim' dizisinin 3.sezon yapıp yapmayacağı ya da final yapıp yapmayacağı o zaman belirli olacaktır. Fakat büyük bir beğeni ile izlenilen dizinin 3.sezona devam edeceği de gelen bilgiler arasında yer almaktadır.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal