Kardeşlerim nerede, hangi şehirde çekiliyor? Kardeşlerim konusu ve çekim mekanları

Gündemde ilgi odağı haline gelen 21 Mayıs 2022 tarihli Kardeşlerim nerede, hangi şehirde çekiliyor? Kardeşlerim konusu ve çekim mekanları haberi yeni ayrıntılarla basında yer almaya devam ediyor. Hemen şimdi 21-05-2022 tarihli haberimizi okuyarak yeni ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

21.05.2022-20:30 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:30) Kardeşlerim nerede, hangi şehirde çekiliyor? Kardeşlerim konusu ve çekim mekanları

ATV’de ekranlarından izleyicilerle buluşturulan Kardeşlerim dizisi yayın hayatına girer girmez geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu. Reyting sıralamalarında sürekli üst sıralarda yer alan Kardeşlerim dizinin oyuncu kadrosunun yanı sıra dizinin çekimlerinin yapıldığı mekanlar ve yerler de oldukça fazla merak ediliyor.

Kardeşlerim nerede çekiliyor

Kardeşlerim nerede çekiliyor?

ATV'nin sevilen fenomen dizilerinden Kardeşlerim dizisi çekimleri İstanbul'da gerçekleşiyor. Genel olarak çekimlerin çoğu için şehrin Fatih ilçesi kullanılırken bunun yanı sıra çekimler farklı ilçelerde de yapılıyor.

Kardeşlerim nerede çekiliyor

Annesiyle babasını kaybeden 4 kardeşin birbirlerine tutunarak verdikleri hayat mücadelesini konu alan dizide, kardeşlerin ailesi ile birlikte yaşadıkları ev ise İstanbul'un Balat ilçesinde yer alıyor.

Kardeşlerim nerede çekiliyor

Kardeşlerim dizisinin konusu

KArdeşlerim dizisinin başrollerini Celil Nalçakan, Ahu Yağtu paylaşırken dizinin kadrosunda Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı'!da yer alıyor. Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Recep Ustayer gibi başarılı isilere Simge Selçuk, Onur Seyit Yaran eşlik ederken dram konusu işlenen dizide 4 kardeşin anne ve babasının ölümü sonrasu hayatla nasıl mücadele ettikleri anlatılıyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal