Kardeşlerim Akif kimdir? Celil Nalçakan kimdir? Kaç yaşında, nereli? Evli mi?

Okurlarımızın merakla bekledikleri Kardeşlerim Akif kimdir? Celil Nalçakan kimdir? Kaç yaşında, nereli? Evli mi? ile ilgili tüm yeni ayrıntılar ve güncel detayları Cumartesi günü yayınlanan 21-05-2022 tarihli haberimizde kaleme aldık. Kardeşlerim Akif kimdir? Celil Nalçakan kimdir? Kaç yaşında, nereli? Evli mi? başlıklı haberimize göz atarak tüm merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

21.05.2022-20:15 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:15) Kardeşlerim Akif kimdir? Celil Nalçakan kimdir? Kaç yaşında, nereli? Evli mi?

Yapımcılığının NGM'in üstlendiği ve yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı Kardeşlerim dizisinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde dizide Akif Atakul karakterine hayat veren Celil Nalçakan yer alıyor.

ATV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan ve her hafta Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşturulan dizide başarılı bir performans sergileyen ünlü oyuncu Celil Nalçakan'ın kim olduğu ve bu güne kadar oynadığı yapımlar büyük merak konusu oldu. İşte, performansıyla göz dolduran Celil Nalçakan hakkındaki tüm bilgiler..

Kardeşlerim Akif rolünü oynayan Celil Nalçakan kimdir

Kardeşlerim Akif rolünü oynayan Celil Nalçakan kimdir?

10 Haziran 197'de Sivas'ta dünyaya gelen Celil Nalçakan, öğretmen bir anne ve elektrik teknisyeni bir babanın oğludur. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Cumhuriyet Üniversitesini kazanan ve Jeoloji Mühendisliği bölümünde eğitim almaya başlayan Nalçakan, 7 yıldan sonra okulu bırakarak çok sevdiği oyunculuk için Sivas Devlet Tiyatrosu'na girdi.

Aradan geçen bir kaç yıl içinde Balıkesir Üniversitesine giren ve orada turizm otel işletmeciliği okumaya başlayan Celil Nalçakan, aynı zamanda tiyatro okumaya da başladı. Türvak'ın sınavını kazanan ve hemen ardında İstanbul'a yerleşen başarılı oyuncu okumaya İstanbul'da devam etti.

Celil Nalçakan

2006'da Sıla dizisiyle televizyon dünyasında oyunculuk kariyerine başlayan Celil Nalçakan, daha sonra kış Masalı ve Hanımın Çiftliği dizilerinde rol aldı. Celil Nalçakan en çok Bitmeyen Şarkı isimle tanınırken Algı Eke ile beraber 'Şişenin Dibi' adı verilen programın sunuculuğunu üstlendi.

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, Zülfikar karakterine hayat verdiği Poyraz Karayel dizisi ile de geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Celil Nallçakan'ın kariyeri boyunca rol aldığı yapımlar ise sırasıyla şöyle,

Çanakkale 1915

Poyraz Karayel: Küresel Sermaye

Ben Bir Denizim

Karakomik Filmler 2: Emanet

Kardeşlerim (Akif Atakul),

Bir Aile Hikayesi (Cem),

Hayati ve Diğerleri (Hayati),

Poyraz Karayel (Zülfikar),

Bitmeyen Şarkı

Kış Masalı

Hanımın Çiftliği

Kırmızı Oda

Sıla

Keşanlı Ali Destanı

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal