Karayolları Genel Müdürlüğü açıkladı: Araçlar o bölgelerde yavaşlayacak

Karayolları Genel Müdürlüğü, ülkedeki genel yol çalışmaları hakkında bir rapor yayınladı. Bu rapor doğrultusunda bazı araçların o bölgelerden yavaşlamasını ve kontrollü gitmesini dile getirdi. İşte detaylar...

08.01.2024-10:06 - (Son Güncelleme: 08.01.2024-18:16) Karayolları Genel Müdürlüğü açıkladı: Araçlar o bölgelerde yavaşlayacak

Yeni yılın başlamasıyla birlikte Karayolları Genel Müdürlüğünün de mesaisi her geçen gün devam ediyor. Müdürlüğün bugünkü yol durumu bülteninde ise bazı uyarılarda bulunuldu.

Marmara ve Ege’de çalışmalar sürüyor.

Adapazarı-Mekece yolundaki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş-geliş şeklinde sağlanırken,  Çanakkale-İzmir yolunda ise kilometrelerinde kavşak yapım çalışması sebebiyle ulaşım servis yolundan gerçekleştirilmeye devam ediyor. Öte yandan Fethiye-Seydikemer-Kaş yolundaki yapım çalışmaları, Boyabat-Saraydüzü-Kargı yolunun 28. kilometresinde heyelan dolayısıyla ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Ulaşımla bu bölgelerde kontrollü devam ediyor

Ankara-Kırıkkale yolundaki çalışmalar dolayısıyla her iki istikamette şerit daraltması ve aktarması yapılarak, ulaşıma ikişer şeritten kontrollü izin verilirken, Taşucu-Silifke-Erdemli yolundaki Yeşilovacık T-1 Tüneli girişinde patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor. Öte yandan Piraziz-Giresun-Tirebolu yolundaki deniz tahribatı nedeniyle bölünmüş yolun Tirebolu-Espiye istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilirken, Hakkari-Yüksekova yolunun 0-3. kilometrelerinde heyelan çalışmaları dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü izin veriliyor. 

Ulaşım servislerden sürdürülüyor

Pınarbaşı-Gürün yolundaki çalışmalar sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülürken, Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikametindeki sağ tüpünde bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım servis yolundan sürdürülüyor.

(AA)

Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal