Karantinada Olması Gereken Şoför Beyoğlu'nda Yakalandı

Toplu taşıma araçlarına yönelik yapılan koronavirüs denetimlerinde, eşi koronavirüs pozitif çıkaan ve karantinada olması gereken Ahmet K.'nın otobüs kullandığı belirlendi.

28.10.2020-12:18 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-12:02) Karantinada Olması Gereken Şoför Beyoğlu'nda Yakalandı

Koronavirüs vaka sayıları yükselişe geçmeye devam ederken, ülkenin pek çok kentinden şaşırtan haberler de geliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde, eşi koronavirüs hastası olduğu için ev karantinasında olması gereken şoför, Taksim-Topkapı seferini yapan Özel Halk Otobüsü'nde yolcu taşırken yakalandı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, Beyoğlu Tarlabaşı Caddesi'nde toplu taşıma araçlarına yönelik denetim yapıldı.Denetimlerde trafil polisleri tarafından durdurulan toplu taşıma araçlarında maske ve mesafe tedbirleri konusunda uyarı yapıldı. GBT sorgulaması ile sürücülerin araçlarının ruhsat ve sigorta durumları kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde Taksim-Topkapı yönünde sefer yapan Özel Halk Otobüsü şoförünün eşi koronavirüs hastası olması nedeniyle kendisinin de ev karantinasında olması gerektiği belirlendi.

Karantina kuralını ihlal ederek yolcu taşıyan şoför Ahmet K.'ya para cezası uygulandı. Halk otobüsünden indirilen yolcular, başka toplu taşıma araçlarıyla yollarına devam etti.

Halk otobüsü şoförü, olay yerine çağırılan sağlık ekibi tarafından ambulans ile evine götürüldü. Otobüs ise dezenfekte işlemi için başka şoföre teslim edildi.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal