Karantinada Olan Berke Özer’den Açıklama!

Fenerbahçe’nin Belçika 2’nci Lig ekibi Westerlo’ya kiraladığı Berke Özer de Gümüşhane’ye gönderilen kafile içerisinde yer aldı.

23.04.2020-10:45 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-10:43) Karantinada Olan Berke Özer’den Açıklama!

Genç yıldız Berke Özer, karantina işleri için Gümüşhane’deki Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Yurdu’na geçti. 14 günlük karantina aşamasına başlayan Berke Özer, gözetim içinde tutulduğu yurttaki odasından açıklama yapıp, kendisine bu olanağı sunan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne teşekkür etti.

Türkiye’ye dönmeleri için devletin bütün olanakları sunduğunu belirten Özer, “Herkese merhaba, dün itibarıyla yurdumuza giriş yaptık. Güzel bir yolculuk oldu. Zaten uzun zamandır Türkiye’ye dönmek istiyorduk. Böyle bir süreç olunca devletimiz sağ olsun bizim için tüm imkanları sağladı. En iyi şekilde, en iyi yolculukla ülkemize döndük. Şimdi Gümüşhane’deyiz. 14 günlük bir karantina sürecimiz olacak. Burada çok güzel bir yurda geldik. Burada sağlık ve tüm çalışanların ilgisi çok güzel. Çok güzel vakit geçiriyoruz. İnşallah sağlıklı bir şekilde evimize döneceğiz. Herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal