Karantina Günlerinde İzlenebilecek En Sürükleyici Diziler

Karantina günlerinde evde ne izlesem diye düşünenler için en sürükleyici dizileri listeledik.

02.05.2020-10:28 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-10:20) Karantina Günlerinde İzlenebilecek En Sürükleyici Diziler

Coronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkmayarak mücadeleye destek olduğumuz şu günlerde dizi setleri de durdu. Bu süreçte geçmişte vizyona giren sinemalarla yetinmeyip ne izlesem diye düşünenlere izleyebilecekleri uzun sezonlu dizileri listeledik. İşte o diziler...

THE NEWSROOM

2013 ve 2014 yıllarında toplam 5 dalda Primetime Emmy Ödülü'ne aday gösterilen 3 sezondan oluşan dizi 25 bölümdür. Bir Amerikan haber kanalı olan ACN, için çalışan haber spikeri ve ekibinin haber stüdyolarındaki hayatlarına ayna tutan yapımda başrol oyuncular arasında; Jeff Daniels, Emily Mortimer, Alison Pill ve Olivia Munn yer alıyor.

STRANGER THINGS

Bilim kurgu meraklıları için harika bir seçenek olan ABD yapımı dizi, 1980'lerin başında kurgusal kırsal kasaba olan Hawkins, Indiana'da geçmektedir. Hawkins Ulusal Laboratuvarı görünüşte Amerika Birleşik Devletleri Enerji Bakanlığı için bilimsel araştırma yapmaktadır ancak gizlice paranormal ve doğaüstü alanlarda insanların üzerinde deney yapmaktadır. Yanlışlıkla, "Baş aşağı" olarak adlandırılan alternatif bir evrene açılan bir portal ortaya çıkarırlar. Bunun sonucunda, Hawkins'in bu olaydan habersiz sakinleri olumsuz bir şekilde etkilenmeye başlar. Adam Christopher'ın romanından uyarlanan dizi 3 sezondan oluşuyor, 4.sezon hazırlıkları diğer diziler gibi coronavirüs engeline takıldı.

THE 100



Kass Morgan'ın aynı isimli kitap serisinden uyarlanan The 100 bir solukta izlemek isteyeceğiniz bir kıyamet sonrası draması. Bir nükleer savaş dünyayı yok ettikten 97 yıl sonra, insanlıktan kalan tek örnekleri barındıran bir uzay gemisi, 100 genci dünyayı tekrar insanlarla doldurmak için geri gönderir. Dizinin 2019 yılında 6. sezonu yayınlanmıştır. 7. sezon ile final yapması bekleniyor.

NARCOS


28 Ağustos 2015 tarihinde Netflix'te yayına başlayan dizi 10’ar bölümlük 3 sezondan oluşuyor. Dizi ilk 2 sezonda Güney Amerika’daki suç dünyasının en büyük uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hayatını, üçüncü sezon ise Cali Karteli'ni anlatıyor. Escobar'ın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan dizide başrolde Wagner Moura, Pedro Pascal ve Boyd Holbrook bulunuyor.

PEAKY BLINDERS

Birinci Dünya Savaşı sonrasında Birmingham, İngiltere'de faaliyet gösteren "Peaky Blinders" adlı çeteyi anlatan suç-drama konulu televizyon dizisi 5 sezondan oluşuyor. Dizi, Cillian Murphy tarafından canlandırılan, Tommy Shelby rolündeki çete lideri ve yeni görevlendirilen bir dedektif arasındaki olayları konu alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal