Karaktere Göre Ayakkabı Seçimleri

Her gün karşılaştığınız onlarca ayakkabı modelinin karakterlerden izler taşıdığını biliyor musunuz? İşte, karaktere göre ayakkabı seçimleri...

14.07.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-13:05) Karaktere Göre Ayakkabı Seçimleri

Ayakkabıların her insanda aynı durmadığını elbette biliyoruz. Bu seçimde önemli olan trendleri yakalamak değil. Karakteri yansıtmayan modeller hayal ettiğiniz gibi görünmüyor. İşte karaktere göre ayakkabı seçimleri hakkında merak edilen her şey…

Ayakkabı Tercihi Karakterleri Mi Yansıtıyor?

Ayakkabı kullandığımız her parçayı tamamlayan en önemli seçim. Bu seçimi yaparken aslında karakterin yansımaları ortaya çıkıyor. Kıyafet seçimlerinde olduğu gibi ayakkabılar da taşımayı bilen insanlara yakışıyor. Rahatına düşkün ve bunu stiline yansıtan kadınların seçimleri genelde spor ayakkabılardan yana oluyor. Spor ayakkabıdan vazgeçmem diyenler üşengeç ve uyumayı seven insanlardır.

Topuklu ayakkabılar onlarca farklı stille karşımıza çıkıyor. Platform topuklu tercih eden kadınların ilgi çekmeyi seven, özgüveni yüksek kadınlardır. Bu ayakkabıların her kadında aynı durmaması özgüvenli karakterlerini yansıtmamasından kaynaklanıyor. Aslında ayakkabı modeli değil taşımayı bilmek çok önemli.

Kalın topuklu şık ayakkabılar ilgiye aşığım diye bağıran ayakkabılardır. Bu ayakkabıları tercih eden kadınlar güzel görünmeyi ilke edinmiş, hayatının her alanında gösterişli olmayı seven kadınlardır. İnce topuklarsa güzel görünmek için her şeye varım diyen kadınların seçimleri arasında.

Karakterinize Göre Ayakkabı Seçimini Nasıl Yapmalısınız?

Karaktere göre ayakkabı seçimleri yapmanız ayakkabıyı en doğru şekliyle kullanacağınız anlamına geliyor. Karakterinizle örtüşmeyen ayakkabılar ne kadar modern görünse hayal ettiğiniz gibi taşımanız zordur. Eğer rahat olmayı seviyor ve güzel görünmek için fedakarlık yapamam diyorsanız spor ayakkabı çizgisinden devam edin. Topuklu ayakkabıların ağrısına katlanamayacağınız için bir süre sonra özgüvenli yürüyüşünüz bozulacak ve şık ayakkabıların yanlış tercih olduğunu sadece siz değil herkes fark edecek.

Narin, zarif ve kırılgan kızlardan olmayabilirsiniz. Güçlü görünmeyi seviyor ve bunu stilinize de yansıtıyorsanız tercihleriniz maskülen ayakkabılardan yana olmalı. Düz tabanlı bu ayakkabıları en iyi erkeksi yansımaları olan kadınlar taşıyor. Zarif kadınlarsa maskülen parçaların hakkını veremiyor. Ağrı çekmek istemiyorum ama şık olmak istiyorum diyenler biraz dengesiz ruh hallerine sahiptir. Moda sektörü bu kadınları duymuş olacak ki her yerde kalın topuklu şık modelleri bulabilirsiniz.

Hangi Ayakkabı Sizi Anlatıyor?

Ayakkabı modellerine bakarak karakter analizi yapmak kolaydır. Karaktere göre ayakkabı seçimleri yapmak istiyorsanız sizi anlatan modelleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Karar vermekte zorlanan, ruh hali değişken, çabuk sıkılan biriyseniz ayakkabı seçmek sizin oldukça zordur. Karakterinizi en iyi yansıtan rengin siyah ve beyaz olduğunu söyleyebiliriz. Renkler ve desenlerden çabuk sıkılacağınız için düz tasarımlar sizi daha iyi anlatıyor.

Kararlı, özgüveni yüksek ve güçlü karakterleri en iyi yansıtan yüksek topuklu ayakkabılar. Özgüveninizi daha da yükselten bu ayakkabıları gördüğünüz an kararınızı verebilirsiniz. Renk seçimleriniz de her zaman iddialı renklerdir. Bordo, kırmızı, yeşil ayakkabılar tam size göre. Her ortamda şık olmayı sevdiğiniz için Stiletto ayakkabılarla adeta bir bütün olduğunuzu söyleyebiliriz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal