Karaköy'de Ölen Eski İngiliz İstihbarat Subayının Düşme Anı Ortaya Çıktı

İstanbul Karaköy'deki ofisinde şüpheli şekilde yaşamını yitiren eski İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in düşme anının görüntüleri ortaya çıktı.

12.03.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-13:10)

Geçtiğimiz aylarda meydana gelen olayda, eski İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in ölümü şüpheli olarak nitelendirildi ve derinlemesine incelemeye alındı. Süren incelemelerden sonra Le Mesurier'in intihar ettiği belirtildi. 

İstanbul Karaköy'deki ofisinde intihar eden Le Mesurier'in düşme anı kameralara yansıdı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada Le Mesurier'in savcılık, olay yeri inceleme verileri ve Adli Tıp Kurumu raporu doğrultusunda olayın "yüksekten düşme" nedeniyle meydana gelen ölüm olduğuna karar verildi. James Gustaf Edward Le Mesurier'in düşme anına ait görüntüler ise ortaya çıktı. Görüntülerde, bir kişinin yoldan geçmesinden sonra, Le Mesurier düşüyor.

NE OLDU?

Eski İngiliz istihbarat subayı olan James Gustaf Edward Le Mesurier, 11 Kasım 2019 tarihinde, İstanbul Karaköy'de home ofis olarak kullandığı evinin önünde ölü olarak bulundu. Konuyla ilgili derinlemesine inceleme başlatıldı ve soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Le Mesurier'in ölümü intihar olarak kayıtlara geçti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal