Kara tahta dizisi Atlas karakteri gerçek ismi nedir? Kimin kardeşi?

TRT1 ekranlarının kısa süre önce izleyicilerle buluşan Kara Tahta dizisi izleyicilerden yoğun ilgi görürken Atlas karakteri ise dikkatleri çekti. İzleyicilerin beğenerek takip ettiği dizinin başrollerinde yer alan Atlas karakterine hayat veren isim Furkan Andıç oldu. İşte, Kara Tahta dizisi Atlas kimdir. Tüm detaylar haberimizde...

06.07.2022-17:38 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-17:38) Kara tahta dizisi Atlas karakteri gerçek ismi nedir? Kimin kardeşi?

Kara Tahta dizisinin gözde karakterlerinden olan Atlas'ın kim olduğu ve kim tarafından canlandırıldığı merak edilmektedir. TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Kara Tahta dizisinin Atlas karakterine dair merak edilenler haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar...

Kara Tahta Atlas kimdir? 

Doğduğu, aşık olduğu yere öğretmen olarak dönen Atlas'ın hayatı farklı yönde değişiklik gösterdi. Peki, Atlas'ı neler bekliyor? 

Furkan Andıç kimdir? 

4 Nisan 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen sevilen oyuncu Andıç, lise eğitimini tamamladıktan sonra 2007 yılında Ukrayna'da Kiev Politeknik Üniversitesi'nde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci yılında ise ekonomi bölümüne geçiş yaparak denk bir okula İstanbul'a geri dönüş yaptı. Kısa bir süre Bilgi Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde okuduktan sonra 2011-2012 senesinde eğitimi için Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne geçiş yaptı. 

Kara Tahta Atlas kimdir?

Furkan Andıç'ın yer aldığı diziler 

2011 Umutsuz Ev Kadınları 

2014 Kaçak Gelinler

2015 Kırgın Çiçekler 

2016 Tatlı İntikam 

2017 Meryem 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal