27.10.2023-16:14 (Son Güncelleme:27.10.2023-17:51)


1

Kara para aklama, vergi kaçırma iddialarıyla gündeme oturan ve haklarında dört ayrı suçtan soruşturma açılan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tüm mal varlıklarına el konulmuştu ve çifte yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti



2

Polat Ailesi hakkında kapsamlı bir soruşturma açılmışken, MASAK diğer sosyal medya fenomenlerini de incelemeye almıştı.



3

Gazeteci Murat Ağırel, bir futbolcu ve eşinin de kara para aklama işine karıştığını ve yetkililerce incelendiğini söylemişti



4

İddiaların ardından Selin Ciğerci, 2. Sayfa programının canlı yayınına bağlanarak hakkında çıkan iddiaları yalanlayarak ağlamıştı.



5

Ünlü fenomen Selin Ciğerci hakkında bugün yeni gelişmeler ortaya çıktı. Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına katılan Gazeteci Emrullah Erdinç, Selin Ciğerci'nin MASAK incelemesiyle birlikte ortaya çıkan raporu duyurdu.



6

Emrullah Erdinç, Selin Ciğerci'nin MASAK incelemesinde herhangi illegal bir işlemin tespit edilmediğini iddia etti ve 'Selin Ciğerci'nin söylediklerinin hepsi doğru. Şuana kadar Selin Ciğerci ile alakalı hiçbir şekilde illegal bir işlem bulunmamış. Herhangi bir suç unsuru olmadığı içinde Selin Ciğerci rahat edebilir' cümlelerini kurdu.



7

Ünlü fenomen de programın bu kesitini kendi sayfasından; 'Ben sadece işimi yapmak istiyorum işimi çok seviyorum. 6 senedir sizinleyim sadece kozmetik işi yapıyorum 34 adet şubem var bir tane daha fazla şube istemiyorum. Kendi şubelerimle kendi ekibimle hayatıma devam etmek istiyorum. İşimi yapmaya devam edeceğim hak ediyorsam hak ettiğimin karşılığını istiyorum fazlasını istemiyorum' notuyla paylaştı.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr