Kansere karşı verdiği mücadeleyle herkese örnek olan fenomen Ayşenur Parlak’tan acı haber geldi

12 yaşından beri farlı tür kanserle savaş veren ve verdiği bu mücadele ile herkese örnek olan sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak'tan üzücü haber geldi. Günlerdir kan aranan Ayşenur Parlak'tan gelen acı haber herkesi yıktı.

13.11.2023-15:57 - (Son Güncelleme: 13.11.2023-17:10) Kansere karşı verdiği mücadeleyle herkese örnek olan fenomen Ayşenur Parlak’tan acı haber geldi

Henüz 12 yaşında kemik kanserine yakalanan ve ilerleyen zamanlarda 2 kez meme kanseri, Lenfoma ve son olarak kolon kanserini yenen sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak verdiği bu hayat dolu yaşam mücadelesini kaybetti. Kansere verdiği mücadele ile yüzbinlerce takipçisine ışık olan Parlak için günlerdir kan aranıyordu.

Ünlü isimlerden yorum yağdı

Geçtiğimiz ağustos ayında 4. evre kolon kanserini yenen 37 yaşındaki 1 çocuk annesi Parlak, bu kez karaciğerinde tespit edilen kanserli hücre nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören fenomen verdiği yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu. Parlak'ın acı haberi mücadelesinin sıkı takipçisi olan ünlü isimleri de yıktı.

Eşinin ölümüyle kahrolan Savaş Parlak, Instagram hesabından acı haberi duyururken şu sözleri kaydetti: "Hüküm Allah'ın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Maalesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek"

Parlak'ın paylaşımına Bergüzar Korel, Bahar Şahin, Burcu Kara ve Berfu Yenenler gibi pek çok ünlü isimden taziye mesajı yağdı.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal