31.10.2023-17:01 (Son Güncelleme:31.10.2023-17:01)


1

Küba'da tedavi olan ünlü isim oradan birçok paylaşımlarda bulundu. Küba’daki tedavisi biten Tanyeli, yaptığı son paylaşımla Türkiye'ye geri döndüğünü duyurdu.



2

Küba'da geçirdikleri son gecelerini sosyal medya hesabından paylaşan Tanyeli, eşi ile birlikte çekildikleri fotoğrafa "Küba'da son gece" notunu eklemişti. Tanyeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Küba'da Türk bayraklarıyla dolu bir kutlama yapmayı da ihmal etmemişti.



3

Türkiye'deki kanser tedavisi tamamlanan Tanyeli, tedavinin devam ameliyatı için Küba'ya gidecekti. Tanyeli'nin kemoterapi tedavisine özel bir hastanede vakit kaybetmeden başlanmıştı.



4

Tedavi için Küba'ya gidecek olan ve Türkiye’deki hastanedeki tedavisi biten Tanyeli'ye sanatçı dostlarından unutulmaz bir jest gelmişti. Yakın dostları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent'in, ünlü ismin İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin masraflarını kapattığı duyulmuştu.



5

Bir zamanlara danslarıyla damga vuran ünlü isim Tanyeli, uzun süredir pankreas kanseriyle mücadele ediyor ve tedavi görüyordu. İstanbul'da özel bir hastanede gördüğü tedavi biten Tanyeli, tedavinin devam ameliyatını olmak için Küba'yı seçmişti.



6

İstanbul'da Dr. Bilgi Baca'nın gözetimindeki tedavi sürecini başarıyla tamamlayan Tanyeli, ameliyat olmak için Küba'ya gidecekti. Küba'ya giden Tanyeli tedavisine orada devam etti.



7

Yıllar önce kanser nedeniyle annesini kaybeden Tanyeli, yakın zamanda da aynı hastalıktan ağabeyini kaybetmişti.



8

Kardeş acısıyla dünyası başına Tanyeli, "Çocukluğumda dayaklar deryasında bize siper olan canım kahramanım kara yağız abim. Ruhun özgürleşti" sözleriyle ağabeyine veda etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr