Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan’dan haber geldi: Hastaneden çıkarıldı

Yakın arkadaşı Hamdi Alkan’ın paylaştığı fotoğrafla hastalığı öğrenilen Billur Kalkavan, sağlık durumuna dair açıklama yaptı. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması…

09.06.2022-10:07 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-10:12) Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan’dan haber geldi: Hastaneden çıkarıldı

Birçok başarılı projede yer almış, yazar ve oyuncu Billur Kalkavan, bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Yakın arkadaşı Hamdi Alkan’ın, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla hastalığı öğrenilen Kalkavan, kendisine yoğun ilgi gösterildiğini, çok mutlu olduğunu ancak gelen telefonları cevaplamakta zorlandığını, bu nedenle kendisine mesaj atmalarının yeterli olacağını belirtmişti. Kalkavan’dan yeni açıklama geldi. 

‘'Eve dönüyorum’'

Kanserle mücadele eden ve hastanede kemoterapi tedavisi gören Billur Kalkavan, dün tedavi oldu. Sosyal medya hesabından sağlık durumuna dair açıklama yapan Kalkavan, "En büyük dayanağım, hayat arkadaşım, aşkım Buğra Bahadırlı ile üçüncü kemoterapi sonrası bir haftalık yatışım sonrası eve dönüyorum. Tüm şahane hemşirelere, hastanenin tüm personeline tekrar tekrar teşekkürler. 21 Haziran'da tekrar görüşmek üzere. Vallahi özleyeceğim ama evimi de özledim" ifadelerini kullandı.

Billur Kalkavan'ın sağlık durumu nasıl?

"Nefes darlığım için gittim, kanseri öğrendim"

Hastalığı ile ilgili çıkan haberler sonrası röportaj veren ve süreçten bahseden Kalkavan, "Ocak ayında KOVID olmuştum. Ayakta atlattım. Ama sonrasında nefesimde bir sıkıntı oldu. Nefes alırken içim sıkışıyordu. Oysa ben sigara bile içmem. Hatta nezle dahi olmazdım. 'Kovid hasar bırakıyor' diyorlardı, ben de öyle sandım. Doktora gittim ve bir film çekildi. Süreç öyle başladı. Ameliyat yerine kemoterapiyi uygun gördüler. Şimdi üçüncü kemoterapiyi alacağım. Tedavi sürecim çok iyi gidiyor. Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi oluyorum. Bir anlamda koronaya müteşekkirim, hastalanmasam belki de kanseri çok daha geç fark edecektik’’ şeklinde konuşmuştu. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal