Kanser hastalığını tetikleyen zararlı yiyecekler!

Toplum nezdinde en korkulan hastalıkların başında kanser geliyor. Vücutta sinsice ilerleyen bir hastalık olan kanser, yetersiz uyku, hareketsizlik ve beslenmede yapılan hatalar hastalığa tam bir davetiye çıkartıyor. Uzmanlar, bazı besinlerin kanserin gıdası olabilecek nitelikte olduğunu ve bu nedenle kanser hücrelerinin büyümesinin engellenmesi için uzak durulması gerektiğini vurguluyor. Kanser hücrelerinin beslenmesine neden olabilecek besinler...

01.03.2024-16:15 - (Son Güncelleme: 01.03.2024-18:04)

Kanser hastalığı üzerine yapılan araştırmalara bakıldığı zaman, yüzde 30 genetik faktörlere dayansa da yüzde 70 çevresel faktörlerden dolayı ortaya çıktığı görülmüştür. Çevresel faktörlerin içinde en önemli ve belirleyici unsur beslenmedir. Sağlıksız besinlerin tüketimi, vücutta uyuyan kanser hücrelerinin uyanmasına ve büyümesine sebebiyet verebilir.

Bu yiyeceklerden uzak durun!

Bulyon sağlığa zararlı

Kanser, vücutta uyuyan kanser hücrelerinin herhangi bir sebepten dolayı tetiklenmesi ve kanserli hücrelerin beslenmesi halinde ortaya çıkar ve önemsenmediğinde hayati tehlikeye neden olabilir. O halde hangi besinler kanseri tetikliyor? İşte doktorların uzak durulmasını önerdiği yiyecekler!

-Bulyon

-Noodle

- Cips

-Sosis

-Süt tozu

-Hazır çorba

-Tatlandırıcı

-Margarin

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal