Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği DGS 2022 taban puanları ve bölüm kontenjanları

Öğrencilerin yaz tatiline girmesine az bir süre kala üniversite öğrencileri okudukları üniversiteleri değiştirmek istiyor. Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği bölümü okuyan ve üniversitesini değiştirmek isteyen öğrenciler gidebilecekleri üniversitelerin Dikey Geçiş Sınavı puanlarını ve kontenjanları araştırmaya başladı. Peki Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği DGS puanları ve kontenjanları nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

02.06.2022-22:44 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-22:44) Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği DGS 2022 taban puanları ve bölüm kontenjanları

Okulların tatil olmasına kısa bir süre kala üniversite okuyan öğrenciler okudukları üniversiteleri değiştirmek istiyor. Öğrencilerin üniversitelerini değiştirmek için Dikey Geçiş Sınavı'na (DGS) girmeleri gerekmektedir. Üniversite değiştirmek için DGS sınavına girmek zorunlu olduğu için öğrenciler gidebilecekleri üniversitelerin DGS taban puanlarını araştırmaya başladı. Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği DGS puanı ve kontenjanları da merak edilen konular arasında yer aldı. Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği bölümünün en yüksek DGS taban puanı 232,66693, kontenjan sayısı ise 2'dir.  

Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği DGS puanı

Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği bölümü DGS taban puanları ve kontenjanları 

Üniversite Adı: BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (Devlet Üniversitesi)

Fakülte Adı: Ziraat Fakültesi 

Kontenjan: 2

Taban Puan: 232,66693

Tavan Puan: 234,95128

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

DİĞER TERCIH REHBERI HABERLERİ

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal