Kanal D Yargı Cüneyt diziden ayrılıyor mu? Hakan Dinçkol Yargı dizisine veda ediyor

Aslen Yugoslav göçmeni olan Hakan Dinçkol 20.12.1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 36 yaşındaki oyuncu çocukluk ve gençlik yıllarını Ayvalık ve İstanbul'da geçirmiştir. Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi mezunu olan oyuncu birçok reklam filminde yer aldıktan sonra 2015 yılında Asla Vazgeçmem dizisinde Fırat karakteri ile kamera karşısına geçti. Sonrasında Savasçı dizisinde Başçavuş Turan Hüseyinoglu karakterini canlandırdı. Simdi ise Yuvamdaki Düşman dizinde Alper karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

03.06.2022-12:19 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-12:19) Kanal D Yargı Cüneyt diziden ayrılıyor mu? Hakan Dinçkol Yargı dizisine veda ediyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ekranlarda adeta ‘yargı’ dağıtan Yargı dizisinde başarılı bir ilk sezon geride kaldı. Yapımcılığını Ay Yapım şirketinin yaptıüı, başrollerinde ise Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in yer aldığı Yargı dizisi yeni sezon öncesinde hayranları üzen bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Yargı dizisinde Cüneyt karakterine de hayat veren Hakan Dinçkol gelecek sezon dizide yer almayacak.

Kanal D Yargı Cüneyt diziden ayrılıyor mu?

Yargı dizisinin başarılı oyuncularından Hakan Dinçkol, sosyal medya hesabından Yargı dizisine veda ettiğini açıkladı. 34 bölüm boyunca Yargı dizisinin Cüneyt’i olan Dinçkol bundan böyle Yargı dizisinde yer almayacağını söyledi.

Hakan Dinçkol

Hakan Dinçkol kimdir?

Aslen Yugoslav göçmeni olan Hakan Dinçkol 20.12.1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 36 yaşındaki oyuncu çocukluk ve gençlik yıllarını Ayvalık ve İstanbul'da geçirmiştir. Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi mezunu olan oyuncu birçok reklam filminde yer aldıktan sonra 2015 yılında Asla Vazgeçmem dizisinde Fırat karakteri ile kamera karşısına geçti. Sonrasında Savasçı dizisinde Başçavuş Turan Hüseyinoglu karakterini canlandırdı. Simdi ise Yuvamdaki Düşman dizinde Alper karakterini canlandırmıştır.

Hakan Dinçkol son olarak Yargı dizisinde Cüneyt karakterine hayat vermişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal