Kanal D Gelinim Mutfakta yeni sezon tarihi belli oldu mu? 2022 Gelinim Mutfakta ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın yeni sezonu hakkında yapılan araştırmalar devam ediyor. Peki Kanal D Gelinim Mutfakta yeni sezon tarihi belli oldu mu? 2022 Gelinim Mutfakta ne zaman başlıyor? Soruların yanıtı ve fazlası haberimizde...

19.08.2022-16:23 - (Son Güncelleme: 19.08.2022-16:23)

Ekranların en sevilen yemek ve yarışma programlarından birisi olan Gelinim Mutfakta’nın yeni sezonu, binlerce izleyen tarafından heyecanla bekleniyor. Sunuculuğunu Nursel Ergin’in yaptığı sevilen program hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşuyordu. Gelinim Mutfakta’nın yeni sezon tarihini öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Kanal D Gelinim Mutfakta yeni sezon tarihi belli oldu mu? 2022 Gelinim Mutfakta ne zaman başlıyor?

2022 Gelinim Mutfakta ne zaman başlıyor?

Kanal D’nin sevilen programı Gelinim Mutfakta’nın yeni sezon tarihi belli oldu. Alınan bilgilere göre programın 5. sezonu 22 Ağustos 2022 Pazartesi saat 13.00’ten itibaren hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanacak. 

Gelinim Mutfakta yeni sezon

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kimdir?

Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Yetiştirme yurdunda büyüyen Ergin, ilk olarak Acun Ilıcalı’nın sunduğu Var Mısın Yok Musun programında dikkatleri üzerine çekmişti. 

Yarışmadaki samimiyeti ve esprileriyle beğeni kazanan Nursel Ergin’in ilk oyunculuk deneyimi ise Cam Kırıkları adlı dizideki Suna karakteriyle olmuştur. Oyunculuktan sonra Mutfağım adında bir yemek programı aracılığıyla sunuculuğa giriş yapan 41 yaşındaki güzel sunucu 2015 yılında Nursel’in Mutfağı adlı programı sundu.

Nursel Ergin şu sıralarda Gelinim Mutfakta’nın sunucusu olarak kariyerine devam ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal