06.02.2024-10:31 (Son Güncelleme:06.02.2024-10:31)


1

Tartışmalı aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Bircan Bali, Youtube'da yaptığı programa Bilgehan Aydın'ı konuk etti. Programa aylardır tutuklu olan Bahar Candan ve Türkiye'nin hafızasına kazınan Münevver Karabulut'u canice öldüren Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu hakkındaki iddialar damga vurdu.



2

Söylemezsem Olmaz programından ayrıldıktan sonra kendi yayınlarını yaparak adından söz ettiren Bircan Bali'nin Youtube'da yaptığı programa Bilgehan Aydın konuk oldu.



3

Programda aylardır tutuklu olan Bahar Candan hakkında mide bulandıran iddialar ortaya atıldı.



4

Bilgehan Aydın konuşmasında "Mevzular şimdi çok, Bahar Candan'ın ben tanırım da hiç konuşmaz çenesi çok kapalıdır eee bir bomba vereyim mi bilmiyorum hani kafa kesen bir aile vardı hatırlıyor musun?" diyerek merak uyandırdı.



5

Bircan Bali ise "Cem Garipoğlu" dedi. Aydın ise devamında "Onun babasıyla neler olmuş 16 yaşındayken peşkeş çekilmiş" ifadeleriyle kan dondurdu.



6

Bircan Bali ise duyduklarına inanamayarak "Bir dakika bir dakika Nida Garipoğlu" diyerek duyduklarına inanamadı.



7

Aydın ise bunu Bahar Candan'ın söylediğini iddia etti. Münevver Karabulut'u canice öldüren Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu hakkındaki bu iddia gündeme bomba gibi düşerken, Türkiye'nin hala kanayan yarası olan bu korkunç cinayetin faillerinin adının skandallar ile tekrar tekrar gündeme gelmesi kan dondurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr