02.02.2024-10:23 (Son Güncelleme:02.02.2024-10:23)


1

Müge Anlı'da günlerdir konuşulan Hasan Hüseyin Çelik vakasında kan donduran gelişme ortaya çıktı. Günlerdir Müge Anlı'yı ve izleyenleri çileden çıkartan Seher Çelik ve kızı Şerife Çelik şüpheli ifadeleri ile dikkatleri üzerlerine çekiyorlardı. Fakat Müge Anlı'da son dakika gelişmesi yaşandı.



2

Ankara'da yaşayan Hasan Hüseyin Çelik, 75 gün önce arabasıyla birlikte kaybolmuş, kardeşi Veysel Çelik, Müge Anlı'ya başvurmuştu. "Yengem bizi 'Ağabeyini sakın arama sizi mermi manyağı yaparım' diye tehdit etti. Ağabeyim öldürülmüş olabilir" diye konuşan Çelik herkesi şoke etmişti. Yayına katılan Seher Çelik'in ''Kocam 73 gündür kayıp ama rahatım'' sözlerini duyanlar ise kulaklarına inanamamıştı.



3

Ankara'da yaşayan evli ve iki çocuk babası Hasan Hüseyin Çelik, 15 Kasım 2023 tarihinde aracıyla birlikte kayıplara karışmıştı.



4

Hasan Çelik'in ailesi ve eşi arasındaki tartışmalar devam ederken, Hasan Hüseyin'i kaybolmadan önce son gören isim olan Yalçın Ülger'in yayına gelmesiyle ortalık iyice birbirine girdi



5

Hasan Hüseyin'i son gören kişi olmasına rağmen asla açıklama yapmayan Yalçın'ın 1 Şubat tarihinde yayına katılmasıyla beraber başka bir boyut kazandı.



6

Kuzeni aracılığıyla Hasan Çelik'le tanıştığını söyleyen Yalçın, araba alım-satım işi için görüştüklerini söyledi.



7

Yalçın'ın şüpheli konuşmalarının ardından yayını ihbar kabul eden Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçerek canlı yayında Yalçın Ülger ve kuzeni Fatih'i gözaltına aldırdı.



8

Öte yandan katillerden birinin kaldığı açık cezaevinden izne çıkıp bu cinayeti işlemiş olduğu ortaya çıkınca Müge Anlı adeta küplere bindi. Yetkililere seslenen Anlı, ''Nasıl olur böyle bir şey?'' diyerek sitem etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr