Kamudan havalara uçuracak fırsat duyuruldu! KPSS’siz 2.975 personel alınacak

Kamu personeli olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber verildi. KPSS şartı aranmadan yeni 2.975 personel ve işçi alımı yapılacağı paylaşıldı. Hemen başvuruda bulunanlar, kamuda işçi ve personel olarak çalışmaya başlayacak. İşte personel alımı ile ilgili tüm detaylar…

20.04.2024-11:57 - (Son Güncelleme: 20.04.2024-11:57) Kamudan havalara uçuracak fırsat duyuruldu! KPSS’siz 2.975 personel alınacak

Kamuda çalışmak isteyen vatandaşlara müjde dolu haber son dakika haberi olarak duyuruldu. Kamuya personel ve işçi alımı yapılacağı paylaşıldı. KPSS şartı aranmadan alım yapılacağı aktarılırken, adayların en az ilkokul mezunu olması gerekliliğinin de altı çizildi. Pek çok farklı ilde; kurumlara, kuruluşlara ve belediyelere yapılacak olan personel alım başvurusu ile ilgili detaylar tek tek belli oldu. Türksat, Türk Telekom, Kızılay, belediyeler gibi kurumlar bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar yaşadı!

2975 personel alımı hangi kurumlara olacak?

Kamu personeli olmak isteyen vatandaşlara KPSS şartı aranmadan personel olabileceğine yönelik yeni bir ilan paylaşıldı. İlan doğrultusunda kamuya toplamda personel ve işçi dahil olmak üzere 2.975 alım yapılacağı paylaşıldı. Lösev, belediye, Türk Telekom, Türksat, Türkşeker, Türkiye İş Bankası, Kızılay gibi pek çok farklı kuruma toplamda 2975 personel alımı yapılacak. 

  • LÖSEV personel alımı 
  • 47 ilde belediyelere işçi alımı 
  • Türk Telekom personel alımı 
  • Türksat personel alımı 
  • Kızılay personel alımı 
  • Türkşeker 390 işçi alımı 
  • Türkiye İş Bankası personel alımı

Kamudan havalara uçuracak fırsat duyuruldu! KPSS’siz 2.975 personel alınacak

2.975 personel alımına nasıl başvuruda bulunulur?

Kamu tarafından yapılacak olan toplamda 2.975 personel alımı için başvuruda bulunacak olan adayların istenilen belgeleri eksiksiz şekilde iletmeleri gerekiyor. Buna ek olarak belgelerin doğruluğundan da emin olmak şartı mevcut. KPSS şartı aranmayan 2.975 personel alımı için adaylar kendilerine uygun pozisyona anında başvuruda bulunabilecekler. Belediye, Lösev, Türk Telekom, Türkşeker, Kızılay, Türkiye İş Bankası, Türksat gibi kurumlarda çalışmak isteyen vatandaşlara ilaç niteliğinde fırsat.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal