Kamu Personeli Danışma Kurulu Tarihinde İlk Kez Toplanacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kamu Personeli Danışma Kurulu'nun 15 Eylül'de toplanacağını açıkladı.

10.09.2020-17:52 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-17:14) Kamu Personeli Danışma Kurulu Tarihinde İlk Kez Toplanacak!
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, KPDK'ya ilişkin açıklamalarda bulundu. Açıklamaların içerisinde yer alan bilgilerden birisi de 15 Eylül'de toplanacak olan KPDK Toplantısının olacağını ve bunun ilk defa olacağını dile getirdi. 

 Bakanlığın ev sahipliğindeki toplantının gündeminin "Kovid-19 salgını döneminde kamu personel uygulamalarının değerlendirilmesi" şeklinde belirlendiğini ifade etti.

TOPLANTIDA BİRÇOK KAMU PERSONELİ VE KONFEDERASYON BAŞKANLARI KATILACAK

Bakan Selçuk toplantıya Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı temsilcileri, Çevre ve Şehircilik, Hazine ve Maliye ile İçişleri Bakanlıklarının yetkilileri, Memur-Sen, Türkiye Kamu Sen ve KESK temsilcileri ile hizmet kollarında yetkili sendikaların genel başkanlarının da yer alacağını ifade etti. 

Sendikalar arasındaki diyalogların gelişmesi ve ilerleme kaydetmesi temelli toplantıda konfederasyon, kamu görevlileri ve sendikal görevlileri ile olan  görüşmeler koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilecek olduğunu da dile getirdi. Salon düzeni, maske ve mesafe kurallarına uygun biçimde tertipleneceği de eklenen bilgiler arasında. 

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal