Kamera Önünde Para Karşılığında Soyunan Kadını Kocası İçki Şişesiyle Öldürdü

Para karşılığında kamera önünde üstünü çıkararak geçimini sağlayan kadın, eşi tarafından kafasına içki şişesiyle vurularak yaşamına son verildi. Karısının bilinirliğinden rahatsızlık duyan adam, eşinin kadınlarla birliktelik yaşadığını öne sürerek cinayet işlediğini itiraf etti.

25.11.2020-08:46 - (Son Güncelleme: 25.11.2020-08:46) Kamera Önünde Para Karşılığında Soyunan Kadını Kocası İçki Şişesiyle Öldürdü

13 Ocak 2018 tarihinde, 42 yaşındaki Kathleen Dawn 'Kat' West, kocasıyla beraber Calera'da oturduğu evinin dışında, sabah 5 sularında üzerinde kıyafetsiz halde bulundu.

O esnada yoldan geçen bir kişi tarafından kısmen giyinik olmadığı bir halde bulunan kadının eşi Jeffrey West, cinayet işlemekle suçlanarak tutuklandı.

Yapılan otopsi ardından kadının kafasına içki şişesi vurularak yaşamına son verildiği tespit edildi. Eşini vahşice öldürmekle suçlanan Jeffrey West'in cinayet davası geçen Salı günü görülmeye başladı.

Savcılar, Shelby İlçe Mahkemesi'nde işlenen davanın açılış açıklamalarında, Jeffrey ile eşinin, cinayetten evvel birkaç defa tartıştıklarını söyledi.

Jeffrey West'in avukatı John Charles Robbins de, Kat'in sarhoş olduğunu ve hayatını kaybettiği gece düşüp kafasını vurduğu öne sürdü.



Kat, "Kitty Kat West" ismiyle bilindği ve kendi müstehcen içerikli resimlerini yayınladığı abonelik sistemi ile çalışan bir web sitesinde iş yapıyordu.

Kat, Twitter ve Instagram hesapları aracılığıyla da müstehcen fotoğraflarını paylaşıyor ve takipçilerini ücretli +18 içerikli web sitesine yönlendiriyordu. Kat'in eşinin avukatı Robbins, kadının otopsi raporunu değerlendirerek Kat'in ölüm sebebinin künt travma olduğunu iddia etti.

Aynı zamanda Kat'in ölüm anında kandaki alkol miktarının minimum 0,23; yani meşru sınırın 3 katı olduğunu iddia etti. West'in avukatı John Charles Robbins, "Çok eminiz ki, davadaki tüm delilleri duyduğunuzda ortada cinayet olmadığı sonucuna varacaksınız" belirtti ve "Cinayet yok. Jeff suçlu değil." dedi.

Avukat Robbins, o akşam Jeffrey'nin karısının web sitesine eklemesi için resmini çektiğini ve aralarında kavga ya da tartışma olmadığını iddia etti. Robbins, "Evet, Kat'in bir web sitesi vardı. Çıplak pozlar verdi. Jeff de, karısının ne yaptığının tamamen farkındaydı ve ona yardım etti" sözleriyle ekledi.

Savcı Daniel McBrayer ise, Jeff'in eşini öldürdüğünü ve cam içki şişesiyle başına vurduğunu öne sürdü. Salı günü, 9 kadın, 3 erkek ve bir yedek mensuptan oluşan jüri, duruşmanın ilk günü verilen ifadeleri teker teker dinledi.

Kat'in cesedini gördüğünü belirtmek için 911'i arayan kadın, görevliye cinayete kurban giden kadının evinde, camın önünde pek çok defa ileri geri gezen bir adam gördüğünü dile getirdi.

McBrayer açılış açıklamalarında, delillerin Jeff ile Kat West'in ölümünden önce birçok defa tartıştıklarını gösterdiğini dile getirdi.

Savcılık, davadaki delillerin West'in karısına kaç defa vurduğunu göstereceğini ve cinayette kullanıldığı öne sürülen likör şişesinde parmak izlerinin olduğunu dile getirdi. Konu olan şişede Kat'in kanı da bulundu.

Adam, eşinin günde 4 5 defa birlikte olmak istediğini, bu sebeple artık kendini yeterli bulmamaya başladığını belirtti. Karısının başka kadınlara ilgi duymaya başladığını öne süren adam aralarında çıkan tartışmanın ardından karısını, kafasına alkol şişesiyle vurup öldürdüğünü söyledi.

47 yaşında olan adam, cinayet silahı kabul edilen içki şişesi parmak izlerinin bulunmasının akabinden kayın validesinin onu savunmasına ve lehine ifade vermesine karşın, eşinin ölümünden suçlu bulundu.

William Jeffrey West, Kat'in ailesinin de suçsuz olduğuna inandıklarını belirtmesine rağmen jüri tarafından suçlu görüldü ve 2 ila 20 sene hapis cezası verilmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal