27.08.2022-06:00 (Son Güncelleme:05.09.2023-15:09)


1

Kalp krizi sonrası hayatını kaybeden ünlü isimler

Kalp krizi sonrası hayatını kaybeden ünlü isimler

Ankara oyun havası müziklerinin usta ismi, 20 Ocak 2021 yılında geçirdiği kalp krizinden dolayı hayatını kaybetti.



2

Mustafa Uzunyılmaz

Mustafa Uzunyılmaz

Geniş Ailede'ki Devriş abi rolü ile hafızalara kazınan 63 yaşındaki oyuncu Mustafa Uzunyılmaz, yolda bir anda yere yığıldı. Kalk krizi geçirdiği açıklanan usta oyuncuya stend takıldı.



3

Oğuz Yılmaz

Oğuz Yılmaz

Oğuz Yılmaz'ın eşinden duygulandıran paylaşım: “Bak yine baş başa kaldık. Seni hiç yalnız bırakmayacağım. Bugün hayatımın en zor günlerinden biriydi. Böyle bir günü yaşayacağımı hiçbir zaman düşünmemiştim. Daha çok gerçekleştireceğimiz sayısız hayalimiz vardı 23 senedir birbirimize doyamadık.



4

Gökhan Özen

Gökhan Özen

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'yi terk eden ve yurt dışına yerleşen Gökhan Özen, kalp krizi geçirdi. Sağlık durumunu sosyal medya hesabındanpaylaşan Özen, "Dün gece yarısı Los Angeles’ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim. Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var kötü gün var. Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allah'a emanet" dedi.



5

Celal Kılıçdaroğlu

Celal Kılıçdaroğlu

Bir süredir hastanede tedavi gören CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi, Celal Kılıçdaroğlu hayatını kaybetti. Habrei Bakan Koca sosyal medya hesabından paylaştı. Koca; "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hayata veda etti. Kendisine Allah’tan rahmet, başta Sn. Kılıçdaroğlu olmak üzere bütün ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.



6

Metin Yıldız

Metin Yıldız

Milliyet.com’dan Hüseyin Altun’un haberine göre; Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tanınan ünlü oyuncu Metin Yıldız’ın evinde kalp krizi geçirdiği belirti. Eşi Ceylan Yıldız’ın oyuncuyu hastaneye yetiştirdi. Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan Yıldız’a tıkanan iki damarı için anjiyo yapıldı. İki gün tedavi gören oyuncu, önceki gün taburcu olarak, evinde istirahate çekildiği belirtildi.



7

İsmail İncekara

İsmail İncekara

72 yaşında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Oyuncu İsmail İncekara'nın cenazesi Beykoz İskender Paşa Cami'nde kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı'na götürüldü. Cenaze törenine rol arkadaşlarının gelmemesi saygısızlık olarak nitelendirildi.



8

Kibariye

Kibariye

2. Sayfa'nın haberine göre Kibariye'nin annesi Makbule Tokmak, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.



9

Erdal Beşikçioğlu

Erdal Beşikçioğlu

Erdal Beşikçioğlu'nun alzheimer tedavisi gören babasının çoklu organ yetmezliğine bağlı kalp krizi geçiridiği ve hayatını kaybettiği öğrenildi.



10

Ali Ağaoğlu

Ali Ağaoğlu

İş adamı Ali Ağaoğlu, kalp krizi geçirdi. Ataşehir'de özel bir hastaneye kaldırılan Ağaoğlu'nun son durumu merak konusu oldu.



11

Mahmut Efendi

Mahmut Efendi

İsmailağa Cemaati lideri olan 93 yaşındaki Mahmut Ustaosmanoğlu geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Yaşlılığa bağlı organ yetmezliği ve kalp sorunu yaşayan Mahmut Efendi'nin cenazesinin morgda değil de hastane odasında olması herkesi hayrete düşürdü.



12

Atilla Arcan

Atilla Arcan

17 Kasım 2005 yılında ünlü aktör ve komedyen kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr