Kalleş ZDF, PKK Yandaşlığına Devam Ediyor

Almanya'nın Türkiye ile ilgili hayalleri bir türlü son bulmuyor. Ülkesinde Türklerin gösteri yapmasına şiddetli bir şekilde cevap veren Alman hükümeti, PKK'lılara her türlü siyasal ve maddi desteği vermeye devam ediyor.

17.12.2020-21:40 - (Son Güncelleme: 18.12.2020-04:51) Kalleş ZDF, PKK Yandaşlığına Devam Ediyor

Türkiye'ye karşı yaptığı yayınlarla tepki çeken Alman Devlet Televizonu ZDF, hain terör örgütü PKK'nın yandaşlığını yaptığı bir belgesel yayınladı.

Milyonlarca izleyiciye terör örgütü PKK'nın propagandasının yapıldığı yayında çocuklara terörist kıyafetleri giydirilirken verilen Kürtçe eğitim ekranlara yansıtıldı.

Belgeselde ayrıca hain terör örgütünün Türkiye toprakları üzerine yaptığı paçavra haritada gösterildi.

'ÇOCUKLARIN BEYİNLERİNİ YIKIYORLAR'

Üç gün önce 'Baskı, terörizm ve ihanet altındaki Kürtler' başlıklı bir belgesel daha yayınlayan Alman Devlet Televizyonu ZDF' yaptığı yayınlarda Türkiye'den Almanya'ya kaçan PKK'lılar, HDP'li politikacılar, Erbil'deki Iraklı Kürtler, sözde Kürt devleti yanlısı Kürtçe konuşan Ezidiler ve Suriye'deki terör örgütü PKK'nın uzantısı YPG'lileri konuşturdu.

'PKK'YA ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI DEDİLER'

Yayınlanan belgeselde Türkiye, işgalci ve bağımsız Kürt devletini engelleyen ülke olarak gösterildi. Zaman zaman da, 'Kürtler'e soykırım yapmakla' suçlandı. Almanya'da yasaklı PKK eylemleri gösterildi, PKK'lılar konuşturuldu. Onların, ülkede yasaklı olan terör örgütü PKK lideri Öcalan'la ilgili övgü dolu sözlerine yer verildi.

Görüntülerde, terörist elbiseleri giymiş Kürt çocukları yer aldı.

Alman devlet televizyonunda skandal belgesel: Çocuklara terörist elbisesi giydirip PKK propagandası yaptılar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal