Kalem Etek Kombini

Şık ve zarif bir görünüm kazanmanızı sağlayan kalem etekleri doğru parçalarla tamamladığınız sürede istediğiniz görünümü elde edemezsiniz. İşte, kalem etek kombin önerileri...

13.07.2020-17:46 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-17:45) Kalem Etek Kombini

Günlük hayatta ya da özel günlerde kullanabileceğiniz etekleri seçerken fiziğinize uygun kumaşları tercih etmeniz önemli. Kalem etek kombini yaparken de seçtiğiniz parçaların doğru olması gerekiyor. Doğru parçalarla modern bir kombin yapmak için dikkat etmeniz gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Kalem Etek Kombini Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kalem etek tercihinizi bedeninize uygun kumaşlardan yana yaparak oldukça zarif bir görünüm kazanabilirsiniz. Ancak seçtiğiniz tüm parçaların önemli olduğu bu kombinlerde dikkat etmeniz gereken püf noktalar vardır.

Tesettür kalem etek modellerini tercih ediyorsanız kombin yaparken sadece eteği ön plana çıkarmanız gerekiyor. Klasik tarzı yansıtan bu eteklerle tül gömlekler kullanabilir, topuklu ayakkabı tercih ederek kombini tamamlayabilirsiniz.

Kalem etek boyları midi ve uzun olduğu için olduğunuzdan daha uzun görünmenizi sağlayacaktır. Kısa bacaklara sahipseniz midi boy kalem etekler tercih etmeyin. Bacak boyunuzu kesecek bu modeller ince ve uzun bacaklar için idealdir. Kalın ve kısa bacaklara sahipseniz vücudu tam sarmayan uzun modelleri seçmelisiniz. Kombini tamamlayan parçalar ise gösterişli olmamalı. Mini çanta ve kısa topuklu ayakkabılarla modern bir görünüm kazanabilirsiniz.

Modern Kalem Etek Kombini Nasıl Yapılır?

Kalem etek kombini olduğunuzdan ince görünmenizi sağlayacak kurtarıcı kombinlerdir. İş yerinde, günlük hayatta ve özel günlerde tercih edebileceğiniz eteklerle istediğiniz görünümü kazanabilirsiniz. Geçtiğimiz sezonlarda klasik kesimlerin klasik parçalarla tamamlanıyordu. Yeni sezonda ise zıt tasarımları birlikte kullanmalısınız.

Modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız midi boy kalem etek tercih edebilirsiniz. Siyah rengin eteklerden geri planda kaldığı bu sezon etekleri renkli seçmelisiniz. Bej, krem ve beyaz eteklerle oldukça hoş kombinler yapılıyor. Eteklerin üzerinde crop top parçalar, bralet ya da dökümlü t-shirt kullanarak modern kombinler elde edebilirsiniz.

Kalem Etek Seçiminde Neleri Dikkate Almalıyız?

Reyonlarda çok beğendiğiniz kıyafetler üzerinizde istediğiniz gibi durmuyor olabilir. Kalem etek modelleri arasında farklı birçok boy kesimi, kumaş deseni ve renk gibi detaylar var. Kalem etek, bu detayları dikkate alan her kadının kusursuz görünmesini sağlayacak tasarımlardır. Etek seçimi yaparken istediğiniz gibi durması için öncelikle vücudunuzu tanımanız gerekiyor.
Uzun bacaklara sahipseniz diz altında biten ve vücudu tam saran modeller seçebilirsiniz. Kısa boylu kadınların seçimleri uzun eteklerden yana olmalı. Koyu renkler her zaman olduğunuzdan daha ince görünmenizi sağlayacaktır. Kahve tonları ve siyah etekler seçerek zarif bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kalem Eteklerle Hangi Çantalar Kullanılmalı?

Kalem eteklerin klasik tasarımları artık klasik parçalarla tamamlanmıyor. Kalem etek kombini yaparken spor parçaları tercih edebilir ve daha modern görünüm elde edebilirsiniz. Çanta seçimi yaparken de bel çantaları kullanmalısınız. Spor çanta modelleri bu kombini günlük hayatta kolaylıkla kullanmanızı sağlayacaktır. Eğer şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız seçimleriniz asimetrik kesimli mini çantalar yönünde olmalı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal