15.07.2022-11:37 (Son Güncelleme:15.07.2022-11:37)


1

İşinden oldu

İşinden oldu

Cüretkar hareketleri sebebiyle işinden istifa etmek zorunda kalan Hande Sarıoğlu, bayramda ailesiyle birlikte verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı.



2

Yeni programı

Yeni programı

Şimdilerde isse Youtube üzerinden bir programa başlayan Hande Sarıoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.



3

Ailesiyle poz verdi

Ailesiyle poz verdi

Geçtiğimiz gün annesi ve abisiyle kamera karşısına geçen Hande Sarıoğlu’na gelen yorumlar ağızları açık bıraktı. Annesinin kapalı olması takipçilerinin olumsuz yorumlarına sebep oldu.



4

Gelen yorumlara sinirlendi

Gelen yorumlara sinirlendi

Bu olumsuz yorumlara sinirlenen Hande Sarıoğlu, paylaşımlarının altına bu konu ile ilgili yorumlarını ekledi.



5

Açıklaması

Açıklaması

Sarıoğlu, "Herkese selam, bir şeyin altını çizip buraya bırakacağım. Beni uzun süredir takip eden arkadaşlar hiç tanışmasak bile benim nasıl bir karakterde insan olduğumu ailem kadar iyi biliyorlar. Keza bir de işimde şov yaparken izleyip şovu gerçek hayatla, özümle ayıramayan yobazlar var.” dedi.



6

Sinirlerine hakim olamayan Hande Sarıoğlu, “Bana onlar lazım değil. Bana harbi ve iyi insanlar lazım; benim ciğerimi bilen, pozitif, olumlu, saygılı, benimle gülüp eğlenip, delirebilenlerin başımın üstünde yeri var. Ben özünü, sözünü hiçbir zaman bozmayıp kaybetmemiş, güçlü bir kadın olarak karşınızdayım.” sözlerini ekledi.



7

Açıklamasına devam eden Sarıoğlu “Eleştiriye kapalıyım, çünkü her ne yapıyorsam tek bir Allah’ın kulunun fikrini almadan canım nasıl isterse öyle yapıyorum. Onu öyle yap-yapma, şunu giy-giyme, bu yakıştı-yakışmadı, bakın umurum değil arkadaşlar. Ben kendinden çok emin, bilinçli ve özgüvenli bir kadınım. Kimseye zararım dokunmadan hayatıma mutlu mesut devam ediyorum.” dedi.



8

Hande Sarıoğlu “Enerjisi çok yüksek bir insan olarak eğer size hayatımı paylaşarak bir nebze enerji veriyor, pozitiflik yayabiliyor ve yüzünüzü güldürebiliyorsam âlâ. Ben buyum. Ahan bu da benim ailem, annem, abim. Benden onlar sorumlu, çok şanslıyım; çünkü çok iyi bir aileye sahibim" notunu ekledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr