Kalbimin Sultanı Dizisi Alexandra Nikiforova Kimdir?

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kalbimin Sultanı dizisi başrol oyuncularından olan Anna karakterini canlandıracak Alexandra Nikiforova kimdir? Kalbimin Sultanı dizisi Alexandra Nikiforova kimdir? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

05.06.2018-13:07 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-12:56) Kalbimin Sultanı Dizisi Alexandra Nikiforova Kimdir?

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Kalbimin Sultanı dizisi başrol oyuncularından olan Anna karakterini canlandıracak Alexandra Nikiforova kimdir? Kalbimin Sultanı dizisi Alexandra Nikiforova kimdir? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

ALEXANDRA NIKIFOROVA KİMİDİR?

Alexandra Nikiforova, 1993'te doğdu. 15 yaşından itibaren oyunculuk ile ilgilenen Alexandra Nikiforova, Sevastopol tiyatrosunda eğitim aldı ve daha sonrasında özel bir tiyatro grubuna katıldı.

2014 yılında Rus yapımı olan 'Otpusk po Raneniju' adlı proje ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. 2010 yılında Sasha Nikiforov oyunculuk öğrencisi olan güzel oyuncu Alexandra Nikiforova ailesel sorunlar nedeni ile Moskova'ya taşındı ve burada yüksek tiyatro okuluna geçiş yaptı.

Alexandra Nikiforova, Star TV ekranlarında yaz döneminde yayınlanmaya başlayacak olan Kalbimin Sultanı dizisinde Anna karakterine hayat verecek. Ersan Dursun ile başrolü paylaşacak olan güzel oyuncu Türkçe dersleri almaya devam ediyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal