Kahraman Askerlerimiz Şehitlerimizin Kanını Yerde Bırakmadı!

Irak’ın kuzeyine yürütülen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları başarılarla sürüyor. Şehitlerimizin kanı yere kalmadı.

27.04.2021-12:37 - (Son Güncelleme: 27.04.2021-13:16)

Bölgedeki hain teröristler tek tek tespit edilerek imha ediliyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde yürütülen operasyonların planlandığı gibi ilerlediğini ifade edildi.

ŞEHİT ÇALIM'IN KANI YERDE KALMADI

Bakanlık, ''Avaşin-Basyan bölgesindeki Pençe-Yıldırım operasyonu sırasında şehit düşen kahraman silah arkadaşımız P.Söz.Er Mustafa Çalım’ın kanı yerde kalmadı, kalmayacak.'' belirterek kahraman şehidimizin saldırıya uğradığı bölgede tespit edilen 1 PKK'lı teröristin kaçamadan etkisiz hale getirildiğini duyuruldu.

SİLAHLARIYLA BİRLİKTE ÖLDÜRÜLDÜ

Diğer taraftan teröristin yanında AK-47 piyade tüfeği, RPG-7 roketatar ve 2 adet mühimmat ele geçirildi.

MSB, ''Operasyonlar sırasında şehit düşen Kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, değerli ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.''

AVAŞİN- BASYAN'DA MAĞARAYA GİZLENEN 3 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Avaşin-Basyan bölgesinde devam eden Pençe-Yıldırım operasyonu sırasında bir mağaraya gizlendikleri tespit edilen 3 PKK’lı, Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.

MSB: Avaşin-Basyan bölgesinde devam eden Pençe-Yıldırım operasyonunda bir mağaraya gizlenen 3 PKK’lı terörist, hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal