Kağıthane'de Gece Saatlerinde Yangın Çıktı

İstanbul Kağıthane'de gece saatlerinde bir binada yangın çıktı. Yangının çıkmasıyla birlikte bina sakinleri kendilerini sokağa attı. İtfaiye ekipleri 1 saatlik bir çalışmanın ardından yangını söndürdü.

02.05.2020-10:34 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-11:17)

Yangın, gece saatlerinde Kağıthane Sanayi Mahallesi Sakarya Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın çatı katında çıktı. Yangının çıkmasıyla birlikte bina sakinleri olayı fark etti ve kendilerini binanın dışına attı. Olay itfaiye ekiplerine bildirilirken, bölgeye kısa sürede çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Olaya müdahale eden itfaiye ekipleri yangını 1 saatlik bir çalışmanın ardından söndürmeyi başardı. Mahalle sakinlerinden Osman Turalı konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Turalı yaptığı açıklamada, "Yan binanın sakiniyiz. Tam yatmak üzereydik ki, duman yükseldi, koku aldık. Hemen itfaiyeyi aradık. İtfaiye biraz geç kaldı. Arkadaşlar yangını söndürmek üzere. Anında binayı boşalttık. Doğalgazı ve elektriği kapattık. Komşulara haber verdik. Çatı katının ahşap ve vernik olmasından dolayı kolay söndürülemedi." ifadelerini kullandı.

Olay yerindeki polis ekipleri ise yangını izleyen mahalle sakinlerine sosyal mesafe uyarısı yaptı. Yangından can kaybı yaşanmazken, binada maddi hasar oluştu.

Ekipler yangınla ilgili olarak inceleme başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal