Kağıthane'de 25 Yaşındaki Genç Sokak Ortasında İntihar Etti

Kağıthane'de bir şahıs, bir anda üzerinde bulunan ruhsatsız tabancayı çıkararak kendini vurdu. İntihar eden 25 yaşındaki gencin sosyal medya hesabından "Beni böyle hatırlayın" şeklinde paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

15.10.2020-11:25 - (Son Güncelleme: 15.10.2020-11:02) Kağıthane'de 25 Yaşındaki Genç Sokak Ortasında İntihar Etti

25 yaşındaki Muhammed Yerlikaya, sokak ortasında yürürken bir anda cebinde bulunan tabancayla kafasına ateş ederek intihar etti. Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine ihbar etti. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Yerlikaya'nın intihar ettiği silah ise cansız bedeninin hemen yanında bulundu.Uzun süredir Yeşilce Mahallesi'nde yaşadığı öğrenilen Muhammed Yerlikaya'nın babasının mahallede esnaf olduğu öğrenildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

"BENİ BÖYLE HATIRLAYIN"

Muhammed Yerlikaya'nın olay yerine gelen arkadaşları, gencin sosyal medya hesabından "Beni böyle hatırlayın" şeklinde paylaşım yaptıktan sonra intihar ettiğini iddia etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal