Kagawa Süper Lig’e Dönüyor!

Transferde dikkatli hareket eden Göztepe yönetimi, Beşiktaş'tan Zaragoza'ya transfer olan Japon orta saha Shinji Kagawa ile iletişime geçti.

11.06.2020-17:44 - (Son Güncelleme: 11.06.2020-17:39) Kagawa Süper Lig’e Dönüyor!

Geçitğimiz sezon Beşiktaş'taki sergilediği başarılı performansıyla gözleri üzerine çeken Shinji Kagawa, tekrardan Süper Lig dönüyor. Bu sene İspanya 2. Ligi kulüplerinden Zaragoza'da görev yapan Japon futbolcunun, Göztepe ile anlaştığı ve gelecek sezonda İzmir'e transfer olacağı öne sürüldü.

31 yaşındaki deneyimli futbolcuya; Almanya, Yunanistan ve ülkesi Japonya'dan da teklifler geldiği belirtildi. Zaragoza ile olan kontratı, 30 Haziran 2021'de bitecek Kagawa'nın piyasa fiyatı neredeyse 2.5 milyon euro.

TÜRKİYE'DEN MUTLU GİTTİ

Japonya'da 97 defa milli formayı giyen ve 31 gol atan Kagawa, bu sezon La Liga 2'de Zaragoza ile 26 maçta sahada olurken 2 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

Bu maçlarda yalnızca 2 defa sarı kart gören 1.75'lik futbolcunun performansını beğenmeyen ve coronavirüs sonrası mali açıdan küçülmeye giden İspanyol kulübü, oyuncudan kendisine takım bulmasını talep etti. Türkiye'den mutlu giden Kagawa'nın Göztepe'ye ise olumlu baktığı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal