06.07.2022-20:25 (Son Güncelleme:06.07.2022-17:36)


1

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Caner Toygar 'Gelinim Olur musun?' yarışmasıyla tanındı.



2

2000'li yılların popüler ismi olan Toygar o gün olduğu gibi şimdi de gündemden düşmüyor ve açıklamalarıyla herkesi şoke ediyor.



3

Başına gelenleri anlatan Toygar o zamanlar çok kişi tarafından yanlış anlaşıldığını söyedi ve "Gülben Ergen'in programında beni günlerce aradılar. Ben dedim ki, 'İyi değilim. Programa çıkmak istemiyorum. Biliyorum tatsızlık çıkacak. 3 ay aradılar. En son dedim ki Tülin'i yayına almayacaksanız ben geleceğim. Asla Tülin'i bağlamayacağız dediler... Zaten o dönem psikolojim bozuk. " dedi.



4

Tülin'in devamlı yalan yanlış şeyler söylemesinden rahatsz olduğunu söyleyen ünlü isim "Biraz konuştuktan sonra Tülin'i bağladılar. Tülin de o dönem sürekli yalan-doğru bir şeyler anlatıyordu. Yayına bağlanınca yine bir şeyler söyledi. Ben de sinirlendim. O an Gülben Hanım, 'Al su iç' dedi. Keşke onu yapmasaymış. Bardağı aldım, vurdum... Keşke vurmasaydım." dedi.



5

Hakkında çıkan sırf şov için yapıyor iddialarına da cevap veren Toygar, "İnsanlar 'Reklam yaptı, para aldı' diyor. Zaten ben o günlerde çok sayıda programa, en iyi programlara çıkıyordum. Neden bardak kırayım da gündeme geleyim ki? Buradan söylüyorum pişmanım. 'Ünlülerin sinirli halleri' diye her hafta gösteriyorlar. Olmuş bitmiş, 23-24 yaşındaydım. Yaptığım doğru değil. O an bir sinir patlaması oldu. Vurunca da rahatladım, kafa yerine geldi." dedi.



6

Bu olaydan sonra hayata çok daha değişik baktığını da belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr