12.02.2022-13:16 (Son Güncelleme:31.01.2023-09:30)


1

Kadir Ezildi kimdir?

Kadir Ezildi kimdir?

1994 doğumlu olan Kadir Ezildi, annesi ve erkek kardeşiyle birlikte İstanbul’da yaşıyor. Özel bir hastanenin arşiv bölümünde çalışırken, çektiği videolarla bir anda popülerlik kazanan Ezildi, çevresinde temizliğe olan ilgisiyle biliniyordu.



2

Temizlik konusundaki takıntıları, ailesi ve komşularıyla olan ilişkilerini yansıtan videolarıyla mahalle kültürüne olan özlemimizi tekrar gün yüzüne çıkaran Kadir Ezildi, oldukça sevildi. Ezildi daha sonra televizyon programı yapmaya başladı.



3

Temizlik takıntısı ne zaman başladı?

Temizlik takıntısı ne zaman başladı?

Kadir Ezildi'nin temizlik konusundaki takıntısı anne ve babasının ayrılmasından sonra başlamış. O dönemlerde evde sık sık vakit geçiren Kadir, kendini evde temizliğe vermeye başlamış. Zamanla bu durum bağımlılık halini almış.



4

Kadir Ezildi'nin acı kaybı

Kadir Ezildi'nin acı kaybı

Ekranların sevilen ismi Kadir Ezildi, aldığı acı haberle yıkıldı. Ünlü suncusunun anneannesi Gülhanım Kaplan kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ezildi'nin aldığı haberle yıkıldığı ve ayakta durmakta zorlandığı iddia edildi.



5

Asıl mesleği ne?

Asıl mesleği ne?

Özel hastanede arşiv görevlisi olarak çalışan Ezildi, sosyal medyada keşfedilmesiyle beraber televizyon dünyasına atılmıştır. Şu anda da Fox TV’de En Hamarat Benim yarışmasının sunuculuğunu yapmaktadır.



6

Kadir Ezildi Instagram hesabı

Kadir Ezildi Instagram hesabı

En Hamarat Benim yarışmasını sunan Kadir Ezildi'nin instagram hesabı merak edildi. Kadir Ezildi'nin instagram hesabı 'kadir_ezildi' dir.



7

Kadir Ezildi'nin sevgilisi ortaya çıktı

Kadir Ezildi'nin sevgilisi ortaya çıktı

Son olarak Youtube'de katıldığı bir programda babası ile yaşadıklarını anlatarak göz yaşlarına boğulan Kadir Ezildi'nin sevgilisi ortaya çıktı. Yaptığı açıklamalarda yalnız olduğundan şikayet ediyordu. Genç yıldız yaptığı paylaşımlarda sevgilisini olduğunu ilan etti.



8

Yıllardır sevgili bulamamaktan yakınan Ezildi sonunda aradığı aşkı buldu. Sevgilisiyle eğlenceli paylaşımlar yapan Kadir Ezildi sevenlerinin yüzünü güldürdü.



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR