23.02.2024-11:36 (Son Güncelleme:23.02.2024-11:36)


1

Kadir Doğulu'yla Kemal Doğulu uzun zamandır birbirine küsler. Birbirleriyle görüşmeyen kardeşlerden Kemal Doğulu, adeta reddettim dediği kardeşi Kadir Doğulu'yla ilgili şaşırtan itiraflarda bulundu.



2

Kemal Doğulu kardeşi Kadir Doğulu ile uzun süredir küs. Muhabir Online'ın haberine göre; kardeşi Kadir Doğulu ile kardeş olduklarını ama arkadaş olmadıklarını, diğer kardeşleriyle ise hem kardeş hem arkadaş olduklarını belirten Kemal Doğulu,



3

"İnsanlar arkadaşlarını seçebilir, arkadaşlarından kardeş yapabilir. Kan bağım olan herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum, üzgünüm." ifadelerini kaydetti.



4

Doğulu'ya kardeşi hakkında çıkan ihanet iddiası da soruldu.



5

Geçtiğimiz aylarda başka bir kadınla katıldığı partide sarmaş dolaş görünen Kadir Doğulu bu iddiaları yalanlamış, ardından Neslihan Atagül'den ise ''Kadir yapmaz'' açıklaması gelmişti. Bu konu hakkında sessiz kalmamayı tercih eden ünlü modacı, kardeşiyle ilgili olay açıklamalarda bulundu.



6

"Kadir bugüne kadar hayatındaki hiçbir kadını aldatmadı, bunu söyleyebilirim. Kardeşimi reddetmiş gibiyim adeta evet.



7

Ama yiğidi öldür hakkını yeme; ben kardeşimi doğduğu günden beri tanıyorum, hayatı boyunca hiçbir kız arkadaşını, sevgilisini aldatmadı. Neslihan'ı da aldatmadı" cevabıyla yanıtladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr