Gerçek hayatta da filmlerdeki gibi spontane gelişen sevişmeler yaşasak fena olmaz mı? Hani şöyle anın coşkusuyla sıfır stresle üzerimizdeki kıyafetleri atsak falan. Ne yazık ki asla böyle olmayacak. Çünkü her ne kadar orada burada konuşmaktan hoşlanmasalar da kızlar sevişmeden önce bir ton gizli hazırlık yaparlar.
Her şey için her zaman ön hazırlık yapmak gerekiyor. Kadınlar bu durumu biraz abartıyor olabiliyor. Çünkü kadınlar her şeyi daha çok önemsiyor. Hatta bu önemsemeyi abartıyor. Yatak odasında ise işler daha farklı oluyor. Kadın Önce kedini sonra bulunduğu ortamı hazırlama ihtiyacı duyuyor. Erkekler gibi direkt mevzuya dalmak mümkün olmuyor. Gelin hep beraber bakalım kadınlar yatak odası için ne gibi hazırlıklar yapıyor.
Detaylar galerimizin devamında...
Yalnızca özel anlar için dolapta bekleyen dantelli iç çamaşırı takımını giymek.
Tüyler yolunur, tıraşlanır.
Vücut pürüzsüz olmalıdır.
Baştan ayağa mis gibi kokmak.
Eve atılan sevgiliyi odanıza sokmadan önce, can havliyle orada bir mağara adamının değil klas bir hanımefendinin yaşadığını göstermeye çalışmak.